5 motive pentru care să alegi o cabină de duș walk-in 

1

Deși cada este întotdeauna tentantă, fiind locul în care te poți relaxa și cufunda în propriile gânduri, aceasta este folosită din ce în ce mai rar. Aproape de fiecare dată este mult mai simplu să intri în cabina de duș, să te bucuri de masajul plăcut al jetului de apă și să îți continui rutina zilnică.

Tocmai de aceea, în ultimii ani s-a pus foarte mare accent pe cabinele de duș. Au apărut cabine de duș cu masaj, cabine de duș gândite în așa fel încât să fie foarte spațioase și cabine de duș foarte atractive din punct de vedere estetic.

Printre cele mai populare cabine de duș se află cabinele de duș walk-in. Acestea se remarcă printr-un design minimalist, un spațiu generos dat de eliminarea cădiței de duș și o integrare mai bună în baie. Sticla este elementul principal al unei astfel de cabine de duș, fiind, de regulă, foarte rezistentă, ușor de curățat și impresionantă prin dimensiuni.

Care sunt motivele pentru care merită să optezi pentru o cabină de duș walk-in?

Analizând o cabină de duș walk-in, cum este cabina SanSwiss, vei descoperi o mulțime de avantaje și de motive cât se poate de convingătoare pentru a o achiziționa:

  1. Oferă senzația de spațiu pe care nicio altă cabină de duș nu o oferă. Sticla este de regulă foarte subțire și este montată direct pe podea. Practic, se face o trecere foarte lină între încăperea de baie și spațiul destinat dușului, acestea întrepătrunzându-se.
  2. Riscul de stropire este minim, izolarea cabinelor walk-in fiind foarte bine realizată.
  3. În general, aceste cabine de duș sunt ușor de curățat, fiind suficientă o lavetă umedă și o soluție de geamuri;
  4. Amplifică senzația de lumină din încăpere. Pentru băile de dimensiuni reduse, o cabină walk-in este cea mai bună alegere. 
  5. În general, cabinele de duș walk-in  au o durată mai mare de viață. Acestea au mai puține piese, care de regulă sunt foarte rezistente la șocuri fizice și la probleme uzuale, cum ar fi apa dură.

cabina de dus walk-in 

Este adevărat că o cabină de acest fel este ceva mai costisitoare, necesită o proiectare inițială a băii care să permită montarea scurgerii complexe și o gresie antiderapantă. Totuși, flexibilitatea pe care o oferă este extrem de mare iar investiția într-o astfel de cabină este pe termen lung, așadar, merită un mic efort financiar.

Dacă te încântă ideea unei cabine de duș walk-in, cabinele de duș găsite la NeaKaisa prezintă foarte multe particularități interesante și îți garantează o serie de avantaje, cum ar fi confortul sporit și designul modern, completate de rezistența în timp și ușurința montajului. În plus, poți lua în calcul și cabina de duș walk-in Roltechnik în varianta cu cădiță de duș slim.

Este important să îți amenajezi baia în așa fel încât să fie cât mai confortabilă și cât mai luminoasă. Până la urmă, petreci zeci de minute sau chiar ore întregi în fiecare zi folosind-o.

 

 

Sursă: Digital Workforce

Sursă foto: neakaisa.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

Leave A Reply