Bucatarie in stil provensal

0

Bucatarie in stil provensal – Îți zboară mereu gândurile către zona din sudul Franței, un loc unde lumina, aromele și gusturile fine se combină într-o formulă unică? Poți aduce și în bucătăria ta câteva embleme ale acelui loc magic, dacă optezi pentru a amenaja o bucatarie in stil provensal! Noi îți oferim câteva sugestii atrăgătoare: un dulap-vesselier parca desprins din decorul unei case vechi din Franța meridională, un cărucior chic cu spații de depozitare, obiecte decorative nostime și un ghiveci ideal pentru a cultiva câteva plante ce vor răspândi în bucătăria ta aroma busuiocului sau a rozmarinului.

Citește și: Trucuri de amenajare pentru bucataria in stil rustic

Bucatarie in stil provensal
Dulap din colecțiile Grange. Foto: Grange

1.Dulapul din lemn masiv, cu două uși din sticlă, două uși din lemn și etajere este încăpător și emblematic pentru a reconstitui atmosfera dintr-o bucatarie in stil provensal. Face parte din colecțiile brandului Grange și este disponibil în România prin La Maison. L 136 x l 46 x h 213 cm.
Citește și: 10 trucuri pentru o bucatarie cu stil

Bucatarie in stil provensal
Carucior chic. Foto: kika

2.Este chic, bine utilat și are un finisaj ce sugerează subtil patina vremii. Căruciorul de la kika are mai multe spații de depozitare (două sertare, două cutii, suport de sticle). L 95 x l 36 x h 82 cm.

Bucatarie in stil provensal
Obiecte decorative din ceramică. Foto: J-line

3.Sunt nostime și parcă au ceva din temperamentul oamenilor din partea locului. Figurine decorative din ceramică fac parte din colecția colecția Gipsy Chic a brandului J-line (disponibile prin La Maison Coloniale). h 21 cm

Citește și: O bucatarie moderna – 5 lucruri esentiale

Bucatarie in stil provensal
Ghivece decorative pentru plante aromatice. Foto: My House

4.Arome și condimente pentru gusturi fine vor oferi plantele ce vor ocupa aceste ghivece decorative. Sunt realizate din ceramică, fac parte din oferta brandului Villeroy&Boch (colecția Artesano Original) și sunt disponibile prin My House.
Începe cu aceste propuneri pe lista ta de shopping, completează cu alte produse similare și bucură-te de inconfundabilul parfum de Provence, amenajând o bucatarie in stil provensal!

Articol preluat din revista Casa Lux, nr. 11/2014
Text: Lucian Dobraca
Foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply