Bucataria perfect integrata in living

0

Cand bucataria este deschisa catre living, mobilierul ei devine unul asortat cu cel din camera de zi pana in cele mai mici detalii. Haideti sa vedem cum!

Bucataria a jucat intotdeauna un rol central in viata cotidiana a omului modern. A fost constant adaptata diferitelor activitati desfasurate in ea, de la prepararea mancarii pana la loc de conversatie cu prietenii.

Bucataria este loc de socializare

Experientele culinare implica socializare, de aceea separarea fata de camera de zi – centrul de primire al oaspetilor si incaperea unde se strange familia – a devenit incomoda.

Din acest motiv, tot mai multi oameni acorda o atentie sporita la proiectarea si crearea unei zone de socializare in jurul cuptorului, frigiderului, mesei si suprafetei de lucru din bucatarie.

Bucataria este tehnologizata

Acum mobila de bucatarie este una tehnologizata, sertarele ei pot fi frigorifice, usile culisante se actioneaza automat si pot masca dezordinea si aparatele electrocasnice, frontul de lucru devine mai elegant, chiuveta este ascunsa vederii, fata cuptorului pare o oglinda, iar textura mobilierului este una eleganta, perfect asortata livingului.


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Adrian Parvu
Foto: Kornmuller

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply