Bleumarin, o culoare elegantă potrivită în orice locuință

1

Bleumarin este o culoare rece, asociată cu eleganța, puterea, încrederea, autoritatea, inteligența și stabilitatea. Deși este sofisticată, poate fi folosită cu succes în orice locuință, indiferent de stilul acesteia.

Astăzi îți vom prezenta câteva moduri prin care poți introduce această culoare în locuința ta.

Pentru un aspect dramatic…

Cea mai interesantă schimbare pe care o poți face în casă este să zugrăvești, iar bleumarin se potrivește oriunde. Noi îți recomandăm să alegi un perete de accent, fie în spatele canapelei, fie în spatele patului.

Pentru un aspect elegant…

O canapea bleumarin va da întregului living un aspect elegant, iar dacă alegi una din catifea rezultatul va impresiona orice musafir. Măsuța de cafea potrivită este una neagră sau maro, iar fotoliile ideale sunt unele gri.

Pentru un aspect modern, ușor de personalizat…

Dacă vrei să adaugi bleumarin în locuința ta, dar ai un buget limitat sau îți place să experimentezi des, îți recomandăm să alegi piese de mobilier neutre și să te concentrezi pe draperii. Acestea pot fi schimbate o dată pe sezon, pentru a împrospăta aspectul fără costuri ridicate. În cazul în care nu vrei ca întreg peretele cu ferestre să fie întunecat atunci când dragi draperiile, îți recomandăm să folosești unele cu pattern.

Pentru o piesă de mobilier deosebită…

Orice locuință are nevoie de o piesă de mobilier mai deosebită, fie că este moștenită sau găsită la un târg de vechituri. Pentru a-i îmbunătăți aspectul și a o scoate în evidență, vopsește-o în bleumarin!

Pentru accente delicate…

Mizează pe decorațiuni! Suporturi de lumânări, rame foto, perne decorative, vaze, veioze sau ilustrații – sunt ușor de găsit în magazinele cu decorațiuni interioare și nu costă mult.

 

Citește și: Cum introduci roșul în locuința ta, fără ca aceasta să fie prea țipătoare

Citește și: Combinație de culori: gri și galben

 

 

Surse foto: Unsplah @chris_jolly, Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Discussion1 Comment

Leave A Reply