Biroul de acasă: relaxant și lejer

0

Un spațiu aglomerat este, de cele mai multe ori, apăsător, efect pe care nu ni-l dorim în special când este vorba despre birou. Vrem ca această zonă să fie una care ne inspiră, relaxantă și pozitivă. Rețeta pentru biroul de acasă este o amenajare cât mai simplă, fără elemente inutile.

biroul de acasă Cattelan

Culoare pe pereți
Un birou cu design șic (model Batik, brand Cattelan Italia, preț 19.226 lei la Rovere Mobili) și câteva etajere dispuse
ordonat, alese în deplină armonie cromatică, creează o zonă de lucru modernă, aerisită. Pentru a da dinamism spațiului, finisează o porțiune de perete cu tapet/autocolant/sticker colorat.

biroul de acasă Mobexpert

Cu extensie
Atunci când spațiul este mare, alege un birou cu extensie. Modelul Chelsey, din lemn masiv, cu blat din sticlă, este exemplul perfect (preț 1.950 lei la Mobexpert). Dacă nu vrei să încarci spațiul cu multe piese de mobilier, nișele din perete reprezintă o soluție pentru păstrarea cărților.

biroul de acasă Cane-Line

Inspirație nordică
Mici casete din lemn, divers colorate, pe perete, o etajeră și un birou cu o structură ușoară, iată coordonatele unui spațiu de lucru aerisit, de inspirație nordică. Biroul, model Turn, aparține Cane-line (www.cane-line.com).

biroul de acasă apartament

O altfel de bibliotecă
Vrei o bibliotecă suficient de încăpătoare, dar care să nu aglomereze spațiul? Compoziția Step by Step este răspunsul. Este foarte practică și are un design simplu, care se integrează discret în orice decor. Realizată din lemn masiv și PAL furniruit, poate fi cumpărată de la magazinul Mobexpert cu 2.821 lei.

 

Foto: Firmele citate

Articol preluat din revista Cas LUX NR. 9/2018

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply