Baterii colorate in baie

0

Baterii colorate in baie – Cele mai multe baterii de lavoar au culoarea gri metalic, dar asta nu înseamnă că nu poți alege și baterii colorate, ca variante fresh pentru baia ta. De la modelele „cuminți“, în alb sau negru, până la culorile intense sau glam, oferta este vastă, iar selecția noastră te poate ajuta să alegi. Dacă te-ai plictisit de clasicele nuante inox, iti oferim cateva modele de baterii colorate, care isi pot gasi locul in bai cu ambient stilat si elegant.

Citeste si Baie restransa – idei de amenajare.

Baterii colorate
Modele Study Colors, brand Tres. Foto: Tres

1. Sunt delicate si multicolore – modelele Modele Study Colors, brand Tres, sunt disponibile în opt culori. h 17,4/30,4/38,5 cm • De la Dan Serv Trading’96.

Baterii colorate
Baterie monocomandă Panfilo, brand Mariani. Foto: Alsa Design

2. Este pretioasa si are o alura moderna – baterie monocomandă Panfilo, brand Mariani, este realizata din alamă finisată auriu mat.
L 14 x l 4 x h 10 cm. Disponibila prin Alsa Design.

Citeste si Pe ce mizezi într-o baie spațioasă?

Baterii colorate
Robinete din colecția Pop, brand Zazzeri. Foto: Edil-Italy

3. Robinetul din colecția Pop, brand Zazzeri, cu baza din alamă și partea superioară din silicon colorat, pare rezultatul unui design fusion. h 12 cm. De la Edil-Italy.

Baterii colorate
Model din colecția Isystick, brand Zucchetti. Foto: Zucchetti

4. Este nonconformist si potrivit pentru o baie cu decor pasional – model din colecția Isystick, brand Zucchetti. L 21,5 cm. De la A[r]telier Design.

Citeste si Decor pasional in baie.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 5/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR.

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply