Baie cu pereti din sticla

0

Baie cu pereti din sticla – Cauți un decor fabulos pentru baie, care să-ți completeze fericit porțiile de relaxare? Este chiar la doi pași de tine, în grădină, și nu trebuie decât să-ți lași privirea să ajungă la el!

Citește și Baie vintage și atrăgătoare.

baie cu pereti din sticla
Cadă de colț Paiova de la Duravit. Foto: www.duravit.com

Căzile de colț Paiova de la Duravit (www.duravit.com) au un format original, trapezoidal, și oferă un spațiu generos,
ce invită la relaxare. Disponibile prin www.SensoDays.ro. Dimensiuni L 177 x l 130 cm.

Indiferent de sezon, te poți simți în mijlocul naturii atunci când te relaxezi într-o cadă spa la tine acasă. Nu este nevoie să montezi cuva și instalațiile pe terasă sau în grădină. Alege să amenajezi o baie cu pereți din sticlă, iar senzația de a te afla afară, sub cerul liber, va fi autentică și inegalabilă. Pentru pereți ai la dispoziție sisteme inovatoare de ferestre termoizolante, cu profile robuste și variate, metalice sau din PVC, și geamuri rezistente, unele modele filtrând lumina diferențiat, în funcție de anotimpuri.

Citește și Baie asimetrica.

Fiind un spațiu cu multă umiditate, acordă atenție unei ventilări naturale sau mecanice eficiente. Nu neglija nici nevoia de intimitate, mai ales când afară este întuneric și nu mai poți admira peisajul – echipează geamurile cu rulouri exterioare care se pot strânge discret într-o casetă plasată pe rama de sus. În interior poți amenaja mai mult decât o baie standard. De ce nu ai concepe un spațiu în care confortul elaborat să fie caracteristica dominantă? În afara căzii compacte, dar cu suprafață generoasă, ai putea plasa o banchetă cu rafturi pentru cărți incluse, un fotoliu slim comod, alături de o măsuță, corpuri de iluminat decorative, un aparat de masaj, eventual un sistem hi-fi, pentru ambianță sonoră relaxantă. Plasează cada cât mai aproape de peretele din sticlă, pentru a te bucura la maximum de imaginea splendidă de afară.

baie cu pereti din sticla
Căzile din seria Paiova, cu o geometrie plină de dinamism. Foto: Duravit

Cu o geometrie plină de dinamism, cada din seria Paiova de la Duravit a fost concepută de designerii de la EOOS, fiind disponibilă în variante de colț dreapta/stânga. Modelul cu hidromasaj include 22 de duze cu jeturi și costă 20.330 lei pe www.SensoDays.ro

Cu o baie cu pereti din sticla vei admira mereu natura din oaza ta spa!

Citește și Baie moderna, inspirată din natură.

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 5/2015.
Text: Lucian Dobraca. Foto: PR

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply