Cum decorezi un apartament închiriat cu un buget limitat

0

Să îți decorezi apartamentul astfel încât să îți exprime personalitatea este distractiv, însă toată experiența poate fi extrem de dificilă dacă apartamentul este închiriat, iar proprietarul nu acceptă schimbări. Există totuși câteva lucruri pe care le poți face pentru a nu locui într-un spațiu plictisitor sau care nu este pe placul tău.

Tapet ușor de scos

Există în prezent pe piață numeroase opțiuni de tapet care se poate da jos ușor, neafectând peretele, astfel încât proprietarul nu ar trebui să fie deranjat. Nu te teme de aspectul bătrânesc, varietatea de modele este mare și poți găsi multe care să-ți facă cu ochiul. Iar în cazul în care ai un buget limitat, cea mai bună idee este să lipești tapetul pe un singur perete sau chiar pe o parte mai mică din el.

Citește și: Tapet pentru interioare dinamice 

Schimbă corpurile de iluminat

Cele vechi pot fi depozitate într-un dulap, pentru a le pune înapoi atunci când te muți. Deși ar trebui să eviți produsele prea ieftine („prea bun ca să fie adevărat”), nu e nevoie să cheltui foarte mulți bani pe unul de calitate, cu un design interesant.

Schimbă covoarele

Un covor bine ales poate schimba aspectul întregii camere, iar varietatea îți permite să alegi unul (sau mai multe) care se potrivește perfect personalității și stilului tău.

Profită de panourile de plută sau metalice

Dacă proprietarul nu îți dă voie să găurești prea mult pereții, l-ai putea convinge să pui un singur cui – sau poți înlocui un tablou bătrânesc care nu îți place. Un panou de plută sau unul metalic îți permite să expui mai multe fotografii sau ilustrații și se potrivește atât în living, cât și în dormitor.

Schimbă draperiile

Un mod simplu de a schimba aspectul camerei este să înlocuiești draperiile. Proprietarul nu are de ce să se supere, mai ales dacă le păstrezi pe cele vechi într-un dulap.

Decorează cu plante

Plantele aduc prospețime și confort în orice casă. În plus, nu sunt scumpe, iar ghivecele se găsesc într-o varietate mare, deci poți alege modele mai deosebite.

 

Foto: Pinterest

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply