Accente de culoare in baie

0

accente de culoare in baie

Accente de culoare in baie – Un fundal perfect alb, precum cel din imagine, capătă personalitate prin accentele de culoare regăsite în accesorii și decorațiuni. Vei găsi toate aceste obiecte la IKEA. www.ikea.ro

Accente de culoare in baie

O baie fără aglomerări inutile de obiecte, care să conţină strictul necesar şi multe spaţii pentru depozitare, îţi va face cu siguranţă dimineţile grăbite mai frumoase. Adaugă câteva accente de culoare, urmând recomandările noastre, şi reuşita amenajării va fi garantată.

Trei bai din apartamente romanesti.

Schimbările înseamnă un buget, iar când acesta este limitat, deja ai parte de o provocare.  Noi am făcut pentru tine, în pagina alăturată, o selecție de obiecte la prețuri bune care vor aduce un plus de culoare și personalitate băii tale. Mereu am spus aici, în revistă, că mai multă culoare în casă (atât cât să nu te ia durerea de cap) îți va schimba buna dispoziție.

Cum economisesti spatiu in baie.

Ce faci dacă locuiești într-un apartament de bloc, iar dimensiunile băii nu sunt așa cum ți-ai dori? Soluțiile propuse de specialiști pentru această situație sunt cât se poate de practice: alege pereți și pardoseli albe, pentru că așa vei da senzația de mărire a spațiului și vei crea mai ușor o atmosferă curată și aerisită. Adauga accente de culoare in baie, iar reusita va fi garantata.

Ce trebuie sa stii cand alegi prosoapele de baie.

Cum economisești atunci când vrei să reamenajezi? Investește în obiecte sanitare de calitate, alege baterii cu funcție de economisire (la modelele noi jetul de apă este combinat cu bule de aer, debitul rămânând constant, indiferent de presiunea din instalație, iar consumul de apă se poate reduce cu până la 50%) și, nu în ultimul rând, vânează accesorii și decorațiuni la reduceri. Poți găsi adevărate comori în magazinele micuțe, la care nici nu te gândeai.

Articol pulicat in revista Casa si gradina
Foto: IKEA

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply