4 lucruri indispensabile într-o locuință modernă și practică. Ce trebuie să deții neapărat

0

Cei care doresc să se bucure de tot confortul pe care îl pot oferi propriile case trebuie să dețină câteva lucruri indispensabile într-o lume modernă.

lucruri indispensabile

Fiecare casă este diferită de celelalte şi exprimă individualitatea proprietarului sau a celor care locuiesc în ea. Însă, pe lângă un frigider, o maşină de spălat şi un aragaz, există câteva lucruri care trebuie să se afle în fiecare casă modernă pentru ca locatarii să se bucure pe deplin de tehnologie și confort.

Iată care sunt acestea:

Un aparat portabil de aer condiționat

În timpul verii, aparatul de aer condiționat este cel mai eficient aliat în lupta cu temperaturile foarte ridicate. Cu toate acestea, tot mai mulți români preferă aparatele portabile de aer condiționat în detrimentul celor fixe.

Un astfel de aparat portabil poate fi amplasat cu ușurință în orice încăpere a casei și este ales și de persoanele care locuiesc cu chirie sau își schimbă foarte des domiciliul. În plus, prețul unor astfel de aparate este mai mic decât în cazul aparatelor de aer condiționat fixe, iar unele magazine online oferă și reduceri foarte mari de prețuri la un astfel de aparat de aer condiționat portabil.

O geantă cu unelte

În orice casă trebuie să existe un set de scule care să conțină un patent, șurubelnițe pentru diferite tipuri de șuruburi, un ciocan, inbusuri și chei de diferite mărimi. Cu siguranță, astfel de unelte își vor dovedi utilitatea în timp, deoarece nici un obiect din casa ta nu a fost fabricat pentru a rezista o veșnicie.

Un generator electric

Un generator este este esențial într-o casă, în special în casa de vacanță, dar și în casa în care locuiești constant, mai ales dacă este amplasată la distanță de alte locuințe sau dacă penele de curent sunt frecvente. Pe piață există mai multe variante de generatoare electrice: pe benzină, pe motorină, prevăzut cu carcasă insonorizantă sau fără, dar și de diverse dimensiuni, în funcție de dimensiunile casei pe care trebuie să o alimenteze cu electricitate.

O mașină de spălat vase

O mașină de spălat vase te va ajuta să economisești o mulțime de timp și de energie. Știm că nu îți dorești ca, după o zi istovitoare la birou și după o cină copioasă, să speli un munte de vase, deoarece nu vrei să le lași murdare în chiuvetă. Spalatul vaselor este o activitate care necesită timp și care, de cele mai multe ori, nu poate fi amânată pentru foarte mult timp.

Pe lângă timpul mai scurt pe care îl vei dedica spălării vaselor, o mașină de spălat vase te ajută să faci şi economie la apă, iar vasele vor fi spălate la o temperatura foarte ridicată, care va elimina toate bacteriile. Nu vei putea niciodată să le speli la temperaturi de 50-60 de grade Celsius, însă o maşină de spălat vase ajunge până la 70 de grade.

Dacă ai toate aceste obiecte la îndemână, suntem siguri că ești o persoană foarte relaxată, deoarece confortul și spiritul de prevedere sunt la ele acasă în locuința ta. De aceea avem o surpriză pentru tine: o rețetă de Mojito, foarte potrivită pentru zilele caniculare de vară, când vrei să te răcorești în living sau pe terasă și să te bucuri la maximum de puținul timp liber pe care îl ai la dispoziție.  
Foto: shutterstock.com/Yulia Grigoryeva

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply