Zone de lucru mici, amenajate acasă

0

Vrem, nu vrem, există cazuri când lucrăm (și) de acasă. Situația poate fi neplăcută dacă locuim într-un spațiu restrâns, unde cu greu vezi posibilitatea organizării unei zone de lucru, dar să nu ne lăsăm descurajați. Întotdeauna există soluții.

zone de lucru mici

Biroul din imagine este model Storm, aparține brandului Cattelan Italia și poate fi cumpărat de la magazinul Rovere Mobili, la prețul de 7.495 lei. Este realizat pe structură din oțel și are un pad din piele, disponibil în mai multe culori.

Pentru conturarea unei zone de lucru mici, birourile cu forme slim, cât mai compacte, sunt alegerile ideale. Există modele cu tăblie de scris rabatabilă, prevăzute cu polițe camuflate odată cu strângerea tăbliei. Deci avantaj la dublu: câștigi spațiu prin rabatarea tăbliei și nu lași la vedere hârtiile și dosarele amplasate pe polițe, ce pot da un aspect dezordonat camerei. Dacă nu ții atât de mult la latura practică și mizezi pe design, atunci poți alege modele mai fancy, cu condiția să se înscrie în aceleași coordonate slim. Pentru un interior cu aer feminin, alege un birou cu linii rotunjite, delicate, care să nu obtureze vizual spațiul, condiție esențială în creionarea unei zone de lucru mici. Dacă totuși vrei să ai la îndemână diverse cărți, documente sau agende necesare lucrului, poți monta pe perete, deasupra biroului sau în imediata apropiere a acestuia, două-trei polițe. După cum se știe, în orice spațiu mic este important să ne folosim cât mai mult de depozitarea pe verticală, pentru a lăsa pardoseala liberă.

zone de lucru mici birou Nota

Pe fundalul alb, biroul Nota devine o piesă foarte discretă în decor. Aparține brandului e15, este realizată din oțel vopsit în câmp electrostatic și se găsește la Intro Design, la prețul de 17.777 lei.

Articolul de față a fost publicat în revista CASA LUX nr. 9/septembrie 2016.

Foto: Cattelan si e15.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply