Ziua femeii Bosch in luna martie

0

Bosch a ales ziua de 12 martie 2009 ca Ziua Femeii Bosch pentru a le reaminti doamnelor ca au nevoie de o pauza din agitatia vietii cotidiene.

Totodata, Bosch  provoaca  femeile sa isi lase libera creativitatea si sa transforme universul de zi cu zi intr-un spatiu unic, care sa le reflecte adevarata personalitate. Bosch vrea astfel sa arate femeilor ca are si produse care le sunt dedicate,  sunt usor de utilizat si le conferă doamnelor posibilitatea sa transforme un obiect banal, intr-o inedita piesa de arta, ce le reflecta intocmai preferintele si personalitatea.

Tipuri de unelte care pot fi folosite de doamne

Cu ocazia primei sarbatori Bosch Woman Day, doamnele sunt incurajate sa isi testeze creativitatea cu ajutorul a trei tipuri de unelte de mesterit: Dremel, special creat pentru obiectele meticuloase, cum ar fi bijuteriile sau decoratiile; gama Bosch Verde, dedicata crearii, decorarii sau repararii diferitor obiecte, si gama Bosch pentru gradina.

Bosch ofera aceasta paleta larga de produse tocmai pentru a permite doamnelor sa se bucure de un plus de culoare si originalitate, prin confectionarea de elemente creative si ingenioase de design si moda. Mai mult, dimensiunile reduse ale produselor Bosch si tehnologia bateriilor cu litiu-ion confera o mobilitate foarte mare persoanelor care le utilizeaza.


Articol EXCLUSIV online
Foto: Bosch

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply