Zilele Horticulturii Bucureștene, ediția a XIV-a (P)

0
PR
În perioada 4 – 7 mai, Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București vă invită să participați la Zilele Horticulturii Bucureștene (ediția a XIV-a)  și HORTUS FLORSHOW ROMÂNIA 2017 organizate în Campusul Agronomie – Herăstrău.
În cadrul Zilelor Horticulturii Bucureștene sunt programate conferințe și activități susţinute zilnic de către invitați, studenţii şi cadrele didactice de la Facultatea de Horticultură.
Programul cuprinde:
PR
  • prezentări privind noutăți în înființarea plantațiilor: sisteme performante de conducere a pomilor și arbuștilor fructiferi în plantațiile intensive și superintensive; noutăți privind soiurile de piersic, nectarin, cais, cireș, prun ș.a.; inovații în plantațiile de arbuștii fructiferi: afin, coacăz, aronia, zmeur, mur.
  • demonstrații în livadă și prezentarea de specii pomicole noi: tăieri și sisteme de prindere la speciile de pomi fructiferi, prezentare speciilor pomicole noi: kiwi, curmal chinezesc, asimina – banana nordului
  • demonstrații de Artă Florală suținute de Asociația Floriștilor din România,
  • PR
    tehnologii de cultură a legumelor în spații protejate – prezentarea serelor Centrului de cercetare pentru studiul calității produselor agroalimentare
  • vizite ghidate în Parcul dendrologic,
  • produse specifice folosite în agricultura ecologică.

Târgul cu vânzare – Hortus Florshow România 2017, organizat în Campusul Agronomie – Herăstrău, Bv.Mărăști nr.59, oferă vizitatorilor flori și plante ornamentale, semințe și răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură, cele mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină precum și produse agricole tradiționale. Intrarea este liberă.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply