(P) Zilele Horticulturii Bucureștene, ediția a XIV-a

0

În perioada 4 – 7 mai, USAMV București organizează Zilele Horticulturii Bucureștene (ediția a XIV-a)  și Hortus Florshow Romania 2017.

În cadrul Zilelor Horticulturii Bucureștene sunt programate conferințe și activități susţinute zilnic de către invitați, studenţii şi cadrele didactice de la Facultatea de Horticultură.

Programul cuprinde demonstrații de Artă Florală suținute de Asociația Floriștilor din România, prezentări privind noutăți în înființarea plantațiilor de pomi și arbuști fructiferi, demonstrații în livadă și prezentarea de specii pomicole noi, tehnologii de cultură a legumelor în spații protejate, vizite ghidate în Parcul dendrologic, produse specifice folosite în agricultura ecologică.

Târgul cu vânzare – Hortus Florshow România 2017, organizat în Campusul Agronomie – Herăstrău, oferă vizitatorilor flori și plante ornamentale, semințe și răsaduri de legume și flori, unelte, utilaje, accesorii pentru horticultură, cele mai bune soluții și produse horticole pentru casă și grădină precum și produse agricole tradiționale.

www.usamv.ro
www.horticultura-bucuresti.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply