Zece ani cu revista Casa și grădina!

0

casa-si-gradina-octombrie-2016Cu zece ani în urmă, se lansa pe piața de la noi cea mai îndrăzneață revistă de amenajări interioare, Casa și grădina. Am rămas lideri de audiență pe segmentul nostru, lucru care nu ar fi fost posibil fără echipa minunată care face această revistă și fără cititorii fideli care o cumpără lună de lună și cărora le mulțumim pe această cale.

Din numărul curent:

Vezi care sunt cele mai noi produse pentru casa ta, obiecte de mobilier și decorațiuni, apoi află cum le combini pentru a obține un interior modern și coerent.

Din pictorialul care ilustrează și coperta din această lună vei învăța cum poți folosi cât mai creativ acasă vopseaua pentru pereți. Iar dacă lucrul cu vopseaua nu este pentru tine, avem idei de decorațiuni în care rolul principal îl are frunza, în multele ei forme.

Trei proprietari te invită în intimitatea caselor lor, îți dezvăluie secrete de amenajare și cum au făcut față tuturor provocărilor care au apărut pe parcursul lucrărilor.

Un specialist îți spune la ce să fii atent atunci când achiziționezi un nou imobil, pentru a nu avea neplăceri în viitor.

Nu am uitat nici de iubitorii plantelor care vor găsi prezentări de grădini, sfaturi practice despre plantele de apartament, detalii despre domurile geodezice, dar și un aranjament floral perfect pentru această toamnă.

Găsești revista Casa și grădina la chioșcurile de presă. Preț: 8,9 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply