Vouchere cu reduceri

0

Vezi care este cel mai simplu mod de a economisi bani atunci cand vrei sa te bucuri de o masa buna in oras sau de cele mai sic saloane de infrumusetare.

City Taste

Este un pachet de 30 de vouchere, fiecare avand o valoare de 25 lei. Valoarea pachetului este de 69 de lei, practic aceasta este suma pe care trebuie sa o platesti la achizitionarea sa.

Cum functioneaza

Voucherele sunt valide numai pentru consumatii ce depasesc suma de 25 de lei si este important de stiut ca discounturile nu se aplica pentru bauturi. Se poate folosi doar un voucher pentru fiecare masa, asa ca poti manca in oras de 30 de ori timp de doua luni, adunand astfel gratuitati de 750 de lei in restaurante din Bucuresti.

Vezi mai multe detalii si lista locatiilor partenere aici.


Beauty Pass

Cu voucherele Beauty Pass primesti gratuitati de 400 ron si reduceri de cel putin 15% la cele mai prestigioase saloane de infrumusetare din Bucuresti.

Cum functioneaza

Pachetul costa 49 ron si consta in doua carduri de avantaje (prin care clientii au reducere de 15% la toate serviciile partenerilor selectati) si carnetul de 20 de vouchere (fiecare in valoare de 20 ron valabile timp de o luna pentru toate serviciile oferite de locatiile listate).

Vezi mai multe detalii si lista saloanelor partenere aici.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply