Voucher cu 20% discount pentru aspiratoarele robot de la iRobot

0

 Mai inteligentă decât un bărbat și mai puternică decât o femeie: Robotul aspirator Roomba 980

De când robotica a avansat, teama că vom ajunge să fim guvernați de roboți a fost subiectul multor filme SF. Dar când vine vorba de roboții iRobot, cei mai mulți dintre noi ne dorim să-i lăsăm să ne guverneze casele.

Compania iRobot s-a aflat întotdeauna în topul companiilor de robotică din lume, producând constant noi modele de roboți casnici. Cel mai recent model este robotul aspirator Roomba 980, care inovează lumea roboților casnici.

Roomba 980 este vârful de gama iRobot. El îndeplinește cele mai grele sarcini și, tipic iRobot, are performanțe supraomenești.

Cu aplicația pentru mobil sau tableta iRobot HOME, Roomba poate fi controlată și de la Cercul Polar. Doar apeși pe buton și Roomba pornește misiunea de curățenie, lucru extrem de util când ești în Laponia și ai uitat ca era zi de curățenie. Tot cu ajutorul aplicației, curățenia poate fi programată, astfel încât Roomba sa știe când are de făcut curat si sa pornească singură.

Dacă vă întrebați cum se descurcă Roomba singură acasă, trebuie să știți că, cu ajutorul sistemului de navigare iAdapt 2.0, Roomba știe pe unde merge, recunoaște mobila, ușile și evită obstacolele.

Ca un adevărat detectiv al mizeriei, Roomba identifică zonele cu murdărie profundă și insistă mai mult acolo, cu funcția DIRT DETECT. Mai mult decât atat, când întâlnește covoare, Roomba își mărește eficiența de pâna la 10x pentru a le curăța mai bine, datorită funcției Carpet Boost.

Dacă toate astea o obosesc în timpul curățeniei, Roomba se duce la baza sa de încarcare, își umple bateria si continuă curățenia până termină. Roomba 980 poate curăța până la 185m² cu o singură încărcare. Datorită bateriei Li-Ion, are o capacitate de până la 50% mai mare decât seria anterioară și o durată de viață de patru ori mai mare.

Și dacă toate astea nu sunt de ajuns pentru curățenia de dinainte de sărbători, Roomba are funcția de dublă curățare, prin care toate suprafețele vor fi curățate de două ori!

Nu vă îngrijorați, nimic nu o împiedică să-și facă treaba bine, nici măcar cablurile înșirate prin casă sau șireturile pantofilor. Cu ajutorul sistemului Anti-Tangle, Roomba le identifică și nu rămâne blocată în ele.

Iar dacă preferi să o vezi pe Roomba la treabă, ea promite că nu va fi gălagioasă, chiar dacă este foarte puternică. Motorul său de a treia generație este mai silențios decât precedentele, deși este mai puternic, și poate fi setat pe unul din modurile Auto, Max Power și Eco. Acest motor, împreuna cu sistemul AeroForce  în trei etape, o ajută pe Roomba 980 să fie de zece ori mai puternică decat predecesoarele sale.

Roomba 980 performează pe toate tipurile de podele. Două perii contra-rotative Aero Force colectează murdăria de pe parchet, gresie, covoare înalte.

Dacă vrei să te bucuri și tu de curățenie zilnică fără efort, folosește codul din voucherul de mai jos pentru a beneficia de produse de la iRobot cu un discount special pentru tine!

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply