Vopseşte profesionist

0

1

Te-ai săturat de meşterii care, pentru o simplă revopsire a pereţilor, îţi ţin casa în şantier săptămâni la rând? E timpul să iei atitudine. Acum găseşti scule profesionale şi semiprofesionale pentru vopsit, foarte uşor de folosit.

Citeste si: O noua viata pentru masa de bucatarie

•  Pentru suprafeţe mari ai nevoie de compresor cu pistol de vopsit. Nu te sfătuim să cumperi aceste scule profesionale dacă nu vrei să devii zugrav. Le poţi închiria din magazinele  specializate: Bricostore, Mr. Bricolage, Dedeman, Ambient, Hornbach.

Citeste si: Viata in roz. Cum adaugi culoare fiecarei camere

• Pentru suprafeţe mici şi detalii te sfătuim să foloseşti aparate mai mici, pentru că sunt extrem de uşoare şi pătrund în cele mai mici colţuri.

•  Pentru o vopsire uniformă, strecoară şi diluează vopseaua înainte de utilizare. Aceste aparate pot fi folosite atât cu vopsea lavabilă, cât şi cu emailuri sau vopsele de ulei.

Citeste si: O bucata de tapet si 3 solutii inedite

Util

În momentul în care doreşti să începi o afacere în domeniul renovărilor trebuie să ai un compresor. Accesoriile care se ataşează la compresor sunt foarte diverse, în funcţie de puterea pe care o are acesta. În principiu, pentru vopsire ai nevoie de un furtun de aer, un ceas de presiune, recipient pentru vopsea, pistol de vopsit şi capete pentru pulverizare.

Producție: Mihaela Radu

Foto: Bosch, Wall Perfect, Alpina

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply