Vizită la acvariul din Sentosa, Singapore II

0
Arhiva personală
Dragi cititori, continuăm articolul început aici.
Open Ocean
„Oceanul deschis” este o zonă care te face să te simți ca și când ai fi pe fundul oceanului. Geamul acvariului este într-adevar imens 37 x 8 metri și a fost în cartea recordurilor o vreme până a fost detronat de unul mai mare. Rechini, pisici de mare și alți prădători se plimbau liniștiți spre uimirea turiștilor. Pe lângă acesta, se face un culoar ce duce spre Ocean Dome, un spațiu rotund, înconjurat de ferestre și un tavan de sticlă. Poți sta cu orele pe unul dintre acele pervazuri să vezi cum îți „zâmbesc” pisicile de mare când vin spre tine.
Lecția despre delfini
La ore fixe, la acvariu are loc o lecție despre delfini. Un scafandru intră în piscina lor imensă, vine la geam și demonstrează tot ce ne povestește prezentatorul. Răspunde și la întrebări, iar toata lumea este atât de fascinată, încât nu se mișcă de la geam.
Arhiva personală
Touch me!
Înainte de a ieși din marele acvariu, există o zonă dedicată celor care nu s-au mulțumit doar cu privitul și vor mai mult. Nu des ai ocazia să faci asta, așa că puțini o ratează! Sub supravegherea unui angajat, poți pune mâna pe diferite viețuitoare dintr-un acvariu special amenajat. Am ales pentru această experiență doar steaua de mare, care are o „piele” foarte rigidă. Pare o piatră-ponce!
Alte distracții
Parcul marin din Sentosa include și Adventure Cove Waterpark. Acesta are trei zone distincte și foarte atractive:
– Parcul de distracții – cu roller coastere, tobogane, tuburi și alte distracții în apă,
– Zona de experiență – cu snorkeling printre recife și înot cu pisicile de mare
– Zona pentru copii – cu locuri de joaca sigure pentru toate vârstele.
În Sentosa, dar nu parte din Marine Life Park, există Insula Delfinilor. Acolo poți înota cu aceste animale uimitoare. Sper că ți-au placut fotografiile din acest complex impresionant. Dacă dorești să vezi și altele de la parcul marin din Sentosa ori din alte călătorii făcute de mine, intră pe site-ul corinamatei.ro. Voi reveni cu alte obiective turistice inedite! Numai bine!
Corina Matei

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply