Virgil Iantu, la curatenie cu voluntarii

0

Vineri, 29 mai, Virgil Iantu a participat la o actiune de curatenie in zona telecabinei din Busteni.

Impreuna cu voluntarii MaiMultVerde, Virgil Iantu a strans gunoaie lasate de localinici in padure, acolo unde, in timp, s-au format adevarate gropi de gunoi.

Si vedetele muncesc

In ciuda vremii nefavorabile, Virgil Iantu a muncit cot la cot cu cei 25 de voluntari, iar cantitatea finala colectata pe parcursul intregii zile s-a ridicat la impresionanta cifra de 80 de saci de deseuri (circa 800 de kilograme).

Cea mai spectaculoasa „captura” a zilei a fost un pat cu arcuri, pe care voluntarii l-au scos din raul Spumoasa. Ei au lucrat aproape trei ore pentru a curata patul de sedimentele depuse si pentru a-l scoate la mal.

Componenta de ecologizare a taberei presupune colectarea de deseurilor din diferite zone de pe Valea Prahovei. PET-urile vor fi folosite pentru a constructia plutelor care iau parte la intrecere, iar celelalte deseuri, separate ulterior colectarii, vor fi predate firmelor de reciclare. La competitie vor lua parte voluntarii din fiecare serie sub coordonarea unei echipe de vedete, care va lupta cot la cot cu ei pentru victorie.

Vedetele care iau parte la proiect sunt: Amalia Enache, Cabral Ibacka, Andreea Raducan, Iulia Vantur, Malvina Cservenschi, Razvan Fodor si Virgil Iantu.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: MaiMultVerde
Foto: George Popescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply