Variante de ambientare pentru o baie masculină

0

Variante de ambientare pentru o baie masculină – Decorul va fi unul sobru datorită cromaticii ponderate și liniilor clare, dar nu va sta sub semnul convenționalului dacă vei avea o atitudine îndrăzneață și deopotrivă asumată atunci când alegi piesele cu design avangardist și le contextualizezi cât mai atipic.

Sinteză perfectă între material, formă și culoare

baie-1

O baie cu design contemporan permite o abordare mai puțin convențională a funcțiunilor sau a pieselor aduse în context. Așadar, dacă îți dorești pentru baia ta o amenajare avangardistă, care să atragă prin originalitatea compoziției, o variantă sigură ar fi să alegi o piesă sanitară inedită, pe care să o plasezi în centrul încăperii, astfel încât întreg decorul să pară că gravitează în jurul căzii/dușului sau lavoarului ales. În acest caz, vedeta decorului este cada din colecția Accademia Gessato, brand Teuco (www.teuco.com).

Formele compacte salvează spațiul

baie-2

În băile în care mizezi pe un look aerisit este bine să alegi obiecte sanitare și piese de mobilier monobloc, ca să ai mai multă libertate de mișcare. Însă nu este suficient acest lucru; trebuie să ai în vedere și plasarea lor cât mai judicioasă, de preferat perimetral. Dacă spațiul îți permite, adu spre centrul încăperii cada (model special conceput pentru asemenea poziționări) și accesorizeaz-o astfel încât să-ți creeze impresia că ai un spa la tine acasă. Pentru a compune acest cadru, pe lista de piese must-have au fost trecute: cada Cibele, lavoarele Tiberino și oglinzile suspendate Argo. Toate fac parte din colecția Arcadia, brand Cielo (www.ceramicacielo.com).

Text: Mariana Nicolae; Foto; PR

Variante de ambientare pentru o baie masculină este titlul unui articol apărut în revista Casa Lux 11/2015.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply