Usturoiul scade tensiunea

0
capatani de usturoi
Foto: arhiva Practic
Viorica Baltă, com. Cermei, jud. Arad
Stimată redacție, Vă trimit o rețetă pe care am folosit-o și o mai folosesc, foarte bună inclusiv pentru scăderea tensiunii.
Extract de usturoi. Extractul de usturoi curăță organismul de grăsimi, îmbunătățește metabolismul și ca rezultat vasele sangvine devin mai elastice, micșorează greutatea corpului, dizolvă agenții sangvini, previne și tratează diafragma miocardică și menocardia, ateroscleroza, sinuzita cronică, hipertensiunea, boli cronice de plămâni (pneumonie, bronșită), ajută în tuberculoza pulmonară, face să dispară definitiv durerile de cap, spondiloza cervicală, tratează gastrita și ulcerul la stomac, absoarbe toate tipurile de tumori, atât interne cât și externe, cum ar fi cele care dezvoltă sindromul Dasdow, întreg organismul se reînnoiește, dispare impotența.
Sistemul de preparare: peste 350 g usturoi curățat și tăiat în bucățele și pisat foarte mărunt, se adaugă 200 ml de alcool de 95°. Se pune totul într-un borcan bine închis și se ține la frigider timp de 10 zile, în a 11-a zi se mai macină o dată, după care se strecoară printr-un tifon și se mai pune la frigider încă 2 zile, apoi poate fi consumat.
Modul de administrare: Picăturile se pun în 50 ml lapte și se beau tot timpul înainte de masă. Ziua 1: dimineața 1 picătură, la prânz 2 picături, seara 3 picături Ziua 2: dimineața 4 picături, la prânz 5 picături, seara 6 picături Ziua 3: dimineața 7 picături, la prânz 8 picături, seara, 9 picături Ziua 4: dimineața 10 picături, la prânz 11 picături, seara 12 picături Ziua 5: dimineața 13 picături, la prânz 14 picături, seara 15 picături Ziua 6: dimineața 15 picături, la prânz 14 picături, seara 13 picături Ziua 7: dimineața 12 picături, la prânz 11 picături, seara 10 picături Ziua 8: dimineața 9 picături, la prânz 8 picături, seara 7 picături Ziua 9: dimineața 6 picături, la prânz 5 picături, seara 4 picături Ziua 10: dimineața 3 picături, la prânz 2 picături, seara 1 picătură Ziua 11: dimineața 15 picături, la prânz 25 de picături, seara 24 de picături Ziua 12: dimineața 25 de picături, la prânz 25 de picături, seara 25 de picături. Se beau 25 de picături de 3 ori pe zi, până se termină medicamentul. Terapia se poate repeta după 5 luni. Multă sănătate!

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply