Urmează-ți pasiunea cu revista Casa și grădina

0
La începutul acestei toamne, revista Casa și grădina aniversează 11 ani de apariții neîntrerupte pe piața din România! Am ales să aniversăm alături de Emma Zeicescu, prezentatoarea emisiunii Perfect-Imperfect de pe TVR1, care ne-a acordat un interviu savuros, cu lecții de viață și mărturisiri, în care vei descoperi o altă latură a ei.

Noutăți, culori și idei pentru toată casa

Așa cum te-am obișnuit, în paginile revistei vei găsi o serie de produse nou lansate pe piața românească: de la mobilier și decorațiuni, la electrocasnice și locuri noi unde să îți găsești inspirația. Toamna asta a venit cu o explozie de culori, în contrast evident cu sezoanele trecute. Te invităm să ai mai mult curaj în a le folosi în interior și te învățăm cum să le combini armonios.

Ai un pod prăfuit?

De ce să nu îl transformi într-o mansardă inundată de lumină naturală. În mansarde poți amenaja orice fel de cameră, în funcție de spațiul disponibil și de nevoi. Noi îți arătăm în paginile revistei câteva mansarde transformate în camere pentru copii și îți dezvăluim secretele lor de amenajare.
Viscri, Cluj și București sunt locurile în care am găsit cele mai frumoase case pentru acest număr al revistei și care te vor inspira cu siguranță.

Plante și ierburi în toate culorile

Și pentru că toamna culorile din grădini se schimbă pur și simplu, am ales să îți prezentăm o grădină din România, ai cărei proprietari și-au dorit să se înconjoare de plante. Vei mai învăța cum să îngrijești Aglaonema, cum să îți construiești o căsuță în copac sau cum să îți faci un aranjament de toamnă pentru acasă.
Găsești revista Casa și grădin la punctele de difuzare a presei. Preț: 8,99 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply