Unde se potrivesc vitraliile?

0

Daca inainte obisnuiai sa asociezi vitraliile cu biserici sau muzee, acum poti sa le folosesti pentru a-ti decora casa intr-un mod inedit.

Vitraliile pot fi pretentioase de intretinut, dar pot in acelasi timp sa dea o nota sofisticata. Pe de alta parte, cei pretentiosi ar putea refuza cu vehementa aceste decoratiuni. Unde se potrivesc si cum le asortezi? Iata cateva idei mai jos:
• LIVING: Daca vrei sa imbunatatesti aspectul din living, atunci poti opta pentru vitralii partiale sau complete, in functie de preferinte. Mai ai varianta panoului de la semineu, care poate fi o solutie ideala pentru sezonul rece, iar culorile luminate de flacari vor da o atmosfera intima si romantica. Tot un efect de exceptie vei obtine si daca optezi pentru un candelabru din sticla colorata.
• DORMITOR:  Aici poti pune accentul pe accesorii. Mizeaza pe o cutie de bijuterii din sticla pictata si eventual o oglinda cu margini de vitralii.
• BAIE: In general, fereastra de la baie are dimensiuni mai mici decat in restul incaperilor, motiv pentru care poate fi mai usor sa incepi prin a adopta stilul vitraliilor de aici. In plus, poti sa mergi pe sticla colorata si in cazul usilor de la dulapioarele din baie.
• BUCATARIE: Poti incepe de la usile rafturilor de la bufet si pana la ferestrele incaperii. O varianta intermediara este adoptarea viitraliilor pentru geamul de la usa de intrare in bucatarie.
• BIROU:  Vitraliile te pot ajuta sa iti decorezi si zona de lucru. Nu doar ferestrele iti pot servi ca sursa de inspiratie sau ca modalitate de concentrare, ci si accesoriile, precum suporturile de creioane sau lampa.

Sursa: Homedit
Text: Alexandra Badita
Foto: Shutterstock

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply