Unde pui lampa in camera?

0

Ai vazut o lampa frumoasa la magazin, ai cumparat-o si acum nu stii care ar fi cel mai potrivit loc unde s-o asezi in camera. Te ajutam noi cu cateva sfaturi.

– Inainte de toate, este ideal sa pozitionezi lampa langa o sursa de curent. Este de preferat sa o pui aproape de priza decat sa intinzi prin camera un prelungitor, iar cablul sa strice aspectul incaperii.
Normele de siguranta joaca un rol extrem de important in decizia asezarii unei veioze in camera. Nu o pune langa o sursa de apa, nu duce lampa in baie si nu o aseza pe blatul din bucatarie, unde cutitele pot face pagube abajurului sau cablului. In plus, tine cont de puterea becului pe care lampa o suporta.
Inaltimea la care iti pozitionezi lampa este strict legata de scopul pentru care ai cumparat-o. Daca vrei s-o folosesti pentru citit, atunci cel mai bine va sta pe noptiera langa pat sau langa fotoliul tau preferat in care te relaxezi cu o carte. In cazul in care iti trebuie pentru studiu, pune-o pe birou, iar daca vrei doar sa accesorizezi camera cu aceasta veioza, atunci poti s-o asezi direct pe podea sau langa o planta inalta pentru a obtine un efect vizual inedit.

Text: Alexandra Badita
Foto: Alexandra Badita

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply