Unde mergi in week-end

0

Monica Viericiu
Te întrebi ce ai putea face în week-end-ul acesta, 18-22 noiembrie? Dacă ești din București sau de prin apropiere, iata câteva propuneri, sper, tentante.
Prima ar fi să dai o raită pe la standurile de la Pavilionul Central al Romexpo, unde are loc târgul Gaudeamus, carte de învățătură, ajuns deja la ediția a XXII-a, care se încheie duminică, și unde s-ar putea să prinzi niște oferte foarte bune la cărți valoroase, bune de citit, de pus în bibliotecă sau de dăruit celor dragi chiar și de sărbători.
A doua propunere de petrecere a timpului liber este destinată amatorilor de mici bijuterii, decorațiuni, divers mici obiecte reciclate, care vor fi prezentate în cadrul evenimentului Talcioc de Zece, programat să se desfășoare pe str. Olari nr. 8, atât sâmbătă, cât și duminica aceasta. Târgul reprezintă un mod perfect să petreci puțin timp în compania unor oameni interesanți, cu idei ingenioase.
Dacă vrei să afli mai multe despre cum se pictează în ulei, sâmbătă ai la dispoziție un curs tocmai cu această temă la Art&Hobby Studio, unde este programat Cursul pictură în ulei pe pânză.
Te gândești la o activitate pentru cei mici? Atunci reține că la Ceainăria ARTea la ora 11.oo este în fiecare sâmbătă KIDIX, teatru de păpuși, iar de data aceasta invitată special va fi chiar Scufița Roșie ca împreună să participați la jocuri distractive și educative, să gustați prăjiturele, ceai.
Week-end fain să ai!
Foto: Monica Viericiu
 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply