UNAI la Targul National Imobiliar

0

Uniunea Nationala a Agentiilor Imobiliare (UNAI) va fi prezenta in cadrul editiei de primavara a Targului National Imobiliar (TNI) in calitate de Partener al expozitiei.

Colaborarea UNAI- TNI este dezvoltata pe doua coordonate: de imagine si prezenta in cadrul evenimentului, astfel incat sa vina atat in intampinarea nevoilor asociatiei cat si a membrilor acesteia.

Prin parteneriatul de imagine, organizatorii targului TNI asigura Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare (UNAI) vizibilitate sporita in perioada premergatoare evenimentului, ce este marcata de prezenta intensa a TNI-ului pe toate canalele media de interes pentru acest segment economic.

Pentru a veni in sprijinul activitatilor agentiilor imobiliare membre, UNAI va acoperi 50% din cheltuielile aferente participarii acestora la editia de primavara a Targului National Imobiliar (TNI) din perioada 13-16 mai 2010 la Palatul Parlamentului.

Ce spun reprezentantii UNAI

“O agentie imobiliara castiga in primul rand notorietate prin simpla prezenta in cadrul celui mai mare targ imobiliar, se pozitioneaza pe piata alaturi de toti competitorii din segmentul economic, are acces intr-o perioada limitata (4 zile) la un numar foarte mare de potentiali clienti si obtine feed-back imediat la oferta imobiliara din portofoliu. Costul pentru aceasta metoda de promovare este foarte redus comparativ cu alte instrumente de marketing, dar pentru a oferi un beneficiu real membrului nostru, asociatia UNAI va plati jumatate din costurile de participare in calitate de expozant la TNI”,  a declarat Ionut Butoi – Presedinte UNAI Filiala Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in perioada 13-16 mai 2010 la Palatul Parlamentului – Sala Unirea.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: PR
Foto: Thinkstock.com

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply