Un nou magazin de accesorii si decoratiuni

0

Incepand din luna aprilie si bucurestenii vor beneficia de gama variata de produse la un pret avantajos, bazat pe o strategie de achizitii inovatoare magazinele JYSK din Militari Shopping.

Din luna aprilie bucurestenii vor avea un motiv in plus sa viziteze Militari Shopping: aici se va deschide un nou magazin de accesorii si decoratiuni pentru casa si gradina.

Ce veti gasi aici

In magazinele JYSK, clientii vor gasi tot ceea ce este necesar in casa, pentru viata de zi cu zi: de la mobila pana la servetele. Toate acestea intr-un singur magazin!

De la JYSK se pot achizitiona cele mai variate marfuri textile: lenjerie de pat, plapume, perne, fete de masa, corturi, saci de dormit, precum si mobila pentru locuinte si gradini, aparate de iluminat, lumanari, serveţele si o multime de alte obiecte utile.

Ce spun reprezentantii

“Ne bucura sa avem brand-ul JYSK in Militari Shopping pentru a le oferi clientilor nostri o experienta de 32 de ani, in care aceasta retea vasta de magazine a invatat sa combine trei elemente vitale pentru satisfactia clientului: mixul inspirat de produse, pretul atractiv si varietatea mare de produse”, declara adauga Asi Kahana, General Manager Militari Shopping.

JSYK a intrat pe piata din Romania in 2007, prin deschiderea primului magazin in Oradea, urmata de inca 12 pana in prezent.


Articol EXCLUSIV ONLINE
Sursa si foto: PR

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply