Un living, 4 personalizari

0
Un living, 4 personalizari – vorbim despre fiecare in parte cu detalii si explicatii!

Pigmentul Alpina verde (24,99 lei) este ales intr-o nuanta rece de smarald, intr-un dozaj foarte mic, pentru ca acest pigment are o concentratie mare.

Zmeul folosit pe post de element decorativ este de la Bam Boo si costa 18 lei. Covorul face parte dintr-un set complet de accesorii de la Casa Mia (draperii, perne decorative, invelitoare de pat) si costa 499 lei.

Asocierea tapetului cu vopsea lavabila e foarte la moda. Tapetul cu motive vegetale este de la Mr. Bricolage si costa 6 lei/mp, iar peretele galben e realizat din aceasi proportie acrilic-lavabil, efectul fiind altul tocmai prin alaturarea celor doua materiale apropiate ca nuanta.

Farfuriile decorative din ceramica de Toscana si Spania (230 si 150 lei bucata) si fata de masa crosetata si brodata manual (1225 lei) sunt de la Casa del Arte. Perna cu dungi (69 lei) este de la Casa Mia. Uneltele agricole sunt de la Mr. Bricolage.

Combinatia folosita pentru perete din spatele canapelei e inspirata de imaginea apei si a plajei. Albastrul a fost obtinut printr-un amestec similar primei variante, diferenta fiind facuta doar de proportia mai mare a pigmentului albastru. Intensitatea galbenului rezulta din adaugarea de vopsea acrilica galben crom (30) lei) in lavabil.

 

Micile decoruri cu valuri albastre sunt din autocolantul cu flori Casa si Gradina. Scoicile aplicate pe perete in forma de stea (9,99 lei bucata), ghirlandele din scoici (16,99 lei), lumânarea stea (9,99 lei), nisipul colorat (12,99 lei) – toate unt de la Bam Boo. Ladita cu imprimeu marin este de la Casa del Arte – costa 430 lei setul de 3 piese; prosopul cu elefant – 83 lei, Casa Mia; prosopul in dungi – 40 lei, de la IKEA.

Vopseaua superlavabila Apla (35,99 lei/kg), folosita pentru fi nisarea acestui perete, a fost colorata cu un pigment de la Dufa (11,49 lei), iar panoul decorativ e realizat prin decuparea unui carton cerat pe care il gasesti in orice fond plastic la un pret ce variaza intre 5 si 12 lei, in functie de grosime si luciu.

Cartonul si hartile au fost lipite direct pe perete cu banda adeziva, iar fotografiile cu banda dublu adeziva. Umbrela e din Obor, 15 lei. Covorul este dintr-o cuvertura de la Casa Mia, 139 lei.

 


Articol publicat in revista Casa si gradina
Text: Mihaela Radu, Mihaela Vezentan
Foto: Dan Vezentan

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply