Un concept imobiliar de lux își trăiește a doua tinerețe

0

Poziționat într-una din cele mai frumoase zone ale capitalei franceze, în apropierea bulevardului Champs-Élysées, un apartament istoric a fost reînsuflețit prin intervenții moderne și transformat într-o poveste de succes pe piața imobiliară.

O prezență remar­cabilă în designul inter­na­țional, Gérard Faivre este considerat a fi unul dintre primii șase cel mai bine cotați artiști de interior ai momentului. Un iubitor al esteticii moderne și totodată un susținător al frumuseții atemporale pe care construcțiile istorice o emană, Faivre și-a propus să contureze apartamente originale, al căror farmec natural, atent restaurat, este într-o consonanță perfectă cu accentele contemporane integrate în decor.

Designerul redeschide perspec­tiva asupra arhitecturii clasice, căreia îi dă șansa unei a doua vieți, conectată la prezent. În acest sens, conceptul propus de el este la momentul actual unic în lume. Apartamente de lux, atât prin amplasarea într-un imobil cu standarde ridicate, cât mai ales prin compozițiile interioare studiate și atent îmbinate, sunt acum disponibile spre vânzare pasionaților de frumos și de calitate. Doritorii au posibilitatea de a cumpăra proprietăți de lux ale căror servicii integrate nu se lasă mai prejos. De exemplu, toate aceste case se vând cu tot cu un program propriu de administrare și întreținere, care se asigură de păstrarea intactă a acestora în timp, la același nivel de calitate. Situat în Triunghiul de Aur al Parisului, pe unul dintre cele mai cunoscute bulevarde, apartamentul oferă o panoramă impresionantă asupra proprietății de lux a celebrului couturier Leonard.

Pentru a păstra amprenta casei, designerul a colaborat cu artiști ce au refăcut cu grijă toate detaliile încrustate în pereți și tavan, folosind foiță de aur și argint. Vechiul parchet din lemn Point de Hongrie a primit aceeași atenție în timpul restaurării, ca și șemineurile din marmură, al căror model actual urmărește fidel schițele vechi.

Text: Maria Stănescu

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply