Un cămin ce radiază armonie, fericire și bun-gust

0

Este una dintre acele amenajări care te îmbie prin bogăția detaliilor rafinate, bine coordonate și armonizate. Decorul este oglinda fidelă a personalității proprietarilor, dar și a talentului dovedit în timp de echipa de designeri.

Povestea de viață frumoasă a unei la fel de frumoase familii de intelectuali hunedoreni avea nevoie de un cadru cald și elegant, care să-i bucure zi de zi și care să-i întâmpine de fiecare dată cu aerul homey. Cei doi soți au decis în urmă cu ceva vreme să extindă casa pe care o dețin într-unul dintre orașele hunedorene, pentru a crea mai mult spațiu, având în vedere că familia s-a mărit cu o minune ce poartă numele Radu.

Dacă pentru lucrările de construcție au lucrat în regie proprie, în ceea ce privește amenajarea interioară lucrurile au stat într-o primă fază puțin diferit, după cum ne-a mărturisit proprietarul. „În timp ce ridicam noile încăperi, ne făceam diverse planuri cum am dori să arate întreaga locuință. Aveam colecția completă a revistei Casa Lux, de unde ne tot inspiram. Ne plăceau anumite combinații de culori, anumite piese de mobilier, însă nu știam pe de-o parte unde să găsim obiectele care ne plac, iar pe de altă parte nu găseam varianta potrivită pentru a armoniza toate ideile pe care le aveam.

Am avut norocul ca prin intermediul unor prieteni să-i cunoaștem pe designerii Masha Verhoogt și Tania Caruso, cărora le-am cerut sfatul într-o primă fază, referitor la niște furnizori. Am avut mai multe întâlniri, ele avansând o serie de propuneri care veneau în întâmpinarea unor dileme ale noastre. Faptul că intuiau și găseau soluții la varii probleme ce se pot ivi de-a lungul unei amenajări ne-a convins să ne schimbăm radical perspectiva, în sensul că am devenit conștienți de importanța unor designeri, care vin într-un astfel de proiect cu un bagaj de cunoștințe absolut necesar atunci când îți dorești ca lucrurile să meargă deopotrivă ușor și frumos“, ne-a explicat gazda noastră.

 

Sursă foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply