Inspirație Casa lux: Un ambient stilat și primitor în toată casa

0

Este rezultatul unei puneri în scenă gândite în cele mai mici detalii și derulate într-un timp record. Viziunea designerului de interior Wanda Dinu s-a armonizat impecabil cu așteptările proprietarilor, care au de acum și în oraș un cămin modern, elegant și confortabil.

Contextul a fost favorabil din start pentru această amenajare. Pro-prietarul și de-signerul Wanda Dinu sunt la a doua „colaborare“ (după amenajarea în anii trecuți a unei reședințe în zona periurbană a Capitalei). Succesul primei amenajări a oferit multă încredere ambelor părți, iar echilibrul dintre cerințele clientului și sugestiile sau soluțiile designerului s-a produs rapid și fructuos. De altfel, nici nu era loc de prea multe ezitări și tergiversări, deoarece timpul disponibil a fost foarte scurt – decorarea și intervențiile au durat doar o lună și jumătate.

Designerul a lucrat deseori la turație maximă și a căutat permanent soluții optime și pentru alte limitări: buget restrâns, finisaje moștenite de la constructor (parchet deja montat, nișe și grinzi inestetice etc.), muncă de convingere cu viitorii locatari pentru modul de compartimentare (de exemplu, aceștia își doreau inițial o bucătărie închisă și separată de living, dar au fost receptivi la propunerile Wandei și au acceptat în final o formulă open space). Rezultatul final a oferit satisfacție tuturor.

Proprietarii s-au mutat în casa modernă și primitoare pe care și-au dorit-o atât de mult. Pentru Wanda, a fost una dintre primele amenajări în stil modern din portofoliul său și o expresie a propriei viziuni asupra acestui stil: actual și degajat, dar nu minimalist, elegant fără ostentație, primitor și cald, în culori odihnitoare, neutre, fără stridențe cromatice. Peste tot, ambientul este croit pe măsura acestei viziuni, cu materiale și soluții atent alese și dozate.

 

 

Foto: Sorin Iacob

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply