Ultimul eveniment imobiliar al anului

0

In perioada 12-15 noiembrie toti cei interesati vor gasi intreaga oferta imobiliara si financiara reunita in Sala Unirea a Palatului Parlamentului.

Evenimentul este creat pentru a veni in ajutorul clientului final, oferindu-i acestuia inca o sansa de a-si achizitiona o locuinta la pretul anului 2009 

Avand in vedere faptul ca “primavara anului 2010 se anunta a fi momentul de revenire a pietei la trendul normal”, declara Iulian Dascalu, cel mai mare proprietar de mall-uri din tara, intr-un interviu acordat ziarului Business Standard, TNI- noiembrie reprezinta evenimentul ultimelor oportunitati si discounturi imobiliare.

Oferte de la proprietari

Editia reuneste dezvoltatori, constructori, institutii financiar-bancare menite sa ofere asistenta si consiliere pentru obtinerea unui credit pe loc, dar si asociatiile si uniunile pietei imobiliare ce vor prezenta publicului interesat oferta agentiilor imobiliare din Romania.

In plus, evenimentul TNI si-a indreptat atentia catre un nou segment nepromovat pana acum intr-un cadrul unei manifestari de asemenea amploare: ofertele imobiliare provenite direct de la proprietari.

Ultima “strigare” pentru realele oportunitati imobiliare va avea astfel loc peste doua saptamani, moment in care oferta va atinge maximul de flexibilitate, inovatie si unde potentialul cumparator real va avea de spus ultimul cuvant.

Perioada: 12 – 15 noiembrie, Bucuresti
Program de vizitare: joi – sambata intre orele 10.00 – 19.00, iar duminica in intervalul 10.00 – 16.00.
Costul unui bilet de intrare este de 5 RON.
Mai multe detalii: aici.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: TNI
Foto: Stockxpert

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply