Trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei

0

trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei (6)O listă cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei nu poate să fie decât binevenită. Dacă principiile Feng Shui par prea abstracte și prea generaliste sau exagerate ori inutile, le poți adopta ca fiind idei bune pentru a aduce un aer proaspăt în casă, iar pretexutul: Feng Shui pentru Anul Caprei poate să rămână doar un pretext.

Toate aceste trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei sunt, spun specialiștii convinși de binefacerile acestui stil, aducătoare de energii pozitive.

Fă ordine in locurile ascunse. Este una din cele mai importante trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Asta înseamnă să faci și să păstrezi ordinea în dulapul de sub chiuvetă și în cel mai ascuns sertar din dormitor, dar și la baie. Verifica sub pat, pe dulap și în locurile în care umbli rar din șifonier. Dacă omiți aceste locuri vei avea mereu o sursă de energie negativă care o să se reverse în casă.

Citeste si: Secrete Feng Shui pentru o casa pozitiva

trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei (3)Scapă de vechituri. Nu mă refer la vechiturile care îți spun povești și nici la lucrurile care au primit o nouă utilitate sau care au o altă viață după ce au fost recondiționate. Este vorba doar despre vechiturile pe care le ții ascunse prin dulapuri, în geamantane sau prin debarale și pe care dintr-un motiv oarecare nu le-ai aruncat, dar pe care nici nu le iubești, nici nu le foloșești.

Citeste si: Dormitorul tau este Feng Shui?

Folosește verde. Mai mult chiar. Unul din cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei este să aduci ceva nou și verde în casă. Ideal este ca această piesă nouă verde să fie în camera de zi, în hol sau în bucătărie. Oricum în anul Caprei fă risipă de verde și o să fie bine pentru tine și pentru casa ta. Verdele este culoarea anului și unul din cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei, semnificând creștere și prosperitate.

Citeste si: Culorile casei tale iti dezvaluie personalitatea

trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei (4)Plante. Oricând binevenite în casă, anul acesta plantele sunt unul din cele mai bune trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Plantele cu frunze mari, verzi sunt primele pe listă. Această culoare aduce noroc în casă.

Citeste si: Amenajarea casei folosind principii de Feng Shui traditional

Un clopoțel de vânt este esențial anul acesta și este pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Îl poți pune pe terasă, la ușa de la intrare sau oriunde vrei. Sunetul clopoțeilor de vânt aduc noroc si energie pozitivă, dar și oportunități pentru casă și pentru cei care locuiesc în casă.

Citeste si: Plante aducatoare de noroc

trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei (1)Aleea de la intrare are nevoie de atenție maximă din partea ta, pentru că este pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Evident este valabilă pentru cei care locuiesc la casă, iar pentru cei care locuiesc la bloc, ușa de la intrare trebuie să primească atenție și grijă. Plantează flori colorate pe marginea aleii de la intrare. Ideale pentru a intra pe lista cu trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei sunt cele cu tulpina mică și flori foarte colorate.

Citeste si: Rosu, culoarea de baza in Feng Shui

Verifică clanță și încuietorile. Înlocuiește-le pe cele care sunt rupte sau defecte. Este esențial și este și pe lista de trucuri Feng Shui pentru Anul Caprei. Vei evita accidentele, riscul de a fi călcată de hoți, dar și oportunități de vânzare a casei dacă ai asta în plan.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net

 Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply