Trenduri de primavara

0

In penultima saptamana a lunii martie, la Las Vegas designerii s-au adunat pentru a pune la punct care sunt trendurile acestui sezon in decorarea casei.

La evenimentul ce a avut loc la World Market Center in Las Vegas au participat designerii: Barclay Butera, Amy Lau, Joe Nye su Susanna Salk. Cu multa energie si chef de vorba, acestia au pus la punct care sunt trendurile in amenajarea interioarelor in aceasta primavara.

Influente chinezesti

Toti designerii invitati au fost incantati sa constate continuitatea puternica a trendului “chinoiserie” – termenul frantuzesc pentru “chinezesc”. Tot aici intra si casa decorata in stil Feng Shui. Mobila de bambus, ceramica clasica chinezeasca, motivul pagodei regasit in diferite textile gasiti la Jardins en fleur.

Culorile pastelate

Designerul Barclay Butera a observat in majoritatea showroom-urilor folosirea culorilor pastelate. Asa ca daca te-ai hotarat sa renovezi si vrei sa fii in ton cu tendintele, alege culorile pastelate.

Tesaturile

Fie ca sunt naturale sau sintetice, ele nu trebuie sa lipseasca dintr-un interior modern in aceasta primavara. Te poti inspira de la Seasonal Living.

Linii exotice

Un alt trend la care au cazut de acord designerii este cel al influentelor exotice. Tesaturi viu colorate, bogat ornamentate care nu au cum sa nu-ti placa gasesti la Karma Living.


Articol EXCLUSIV online
Sursa: iVillage.com
Foto: Dulux

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply