Trenduri noi de amenajare în dormitor

0

Este locul în care începe și se termină fiecare zi. Locul în care confortul este cel mai important detaliu. Dar acest confort nu se rezumă strict la calitatea saltelei și a pernelor. E vorba și de un anumit confort estetic, care să relaxeze ochiul și mintea în fiecare noapte. Acest confort poate să ia diferite forme, în funcție de gusturile tale, de forma dormitorului sau de buget. Deși poți să iei mobila in rate și să te concentrezi mai mult pe stil și preferințe. Iată câteva opțiuni de luat în calcul. 

Industrial

Ai putea să crezi că industrialul nu are ce căuta în dormitor, că e mai degrabă potrivit în living sau bucătărie. Dar poți să creezi o atmosferă caldă chiar și din forme drepte, cadre metalice și cabluri lăsate la vedere. Cheia este relaxarea, pentru că acest stil izvorăște din supremația utilitarului. Prizele să fie la îndemână, chiar dacă sunt aparente. Luminile la fel. Iar șifonierul suficient de încăpător încât să-ți găsești ținuta în 5 minute. La pat, cadrul poate fi creat foarte bine și din europaleți restaurați. Mai importantă este calitatea saltelei.

Rustic urban

Gândește-te la casa bunicii, dar cu saltea cu memorie și becuri economice. Vrei să păstrezi elementele autentic românești care dau căldură oricărui spațiu: podeaua din lemn, covoarele țesute cu forme folclorice, dulapul din lemn masiv, pictat manual cu motive florale și o cuvertură mare, groasă și grea, care să țină de cald când șuieră Crivățul pe la geamuri. Dar sub toate aceste detalii moștenite de la străbuni, trebuie să inserezi comorile moderene care ne fac viața mai ușoară: încălzirea în pardoseală, sertare cu amortizoare, saltea și perne ergonomice și termopane care să izoleze bine.

Scandinav

Stilul scandinav poate să arate în multe feluri. Dar totul se rezumă la linii curate, simple, fără pretenții și cu accent pe utilitate. Albul este foarte folosit, iar variateatea este dată de texturile diferite, de la lemnul natur al patului, la metalul rece al lămpilor până la bumbacul de calitate al așternuturilor. În tot acest minimalism cromatic, o plantă specială pentru oxigenarea aerului poate să facă notă discordantă.

Zen

Nu e neapărat un stil decorativ, cât o stare de spirit pe care elementele asiatice o conferă. Ca să obții acea tranchilitate de grădină japoneză, trebuie să te asiguri că dormitorul nu este câtuși de puțin aglomerat. Stilul asiatic merge pe deschidere, pe cromatică inspirată din natură și materiale 100% naturale. Bambusul este în special apreciat, iar plantele verzi, cât mai simple, completează bine un astfel de decor. Pentru un plus de efect, poți opta pentru transperante din hârtie de orez și un pat foarte jos, cât mai aproape de sol. La capitolul decorațiuni, te poți orienta către un vas pictat delicat, în care să ții mereu flori proaspete.

Oricum alegi să-ți decorezi dormitorul, ai grijă să fie zona ta de relaxare, curată, ușor de ordonat și fără bruiaje. Iar ca să-ți păstrezi și gândurile neaglomerate, plătește mobila și decorațiunile în rate fără dobândă*. Cum? Printr-un mic ajutor de la CardAvantaj.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

 

 

Sursă: Digital Metrics
Sursă foto: Credit Europe Bank

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply