Trend 2015 – Granițe imperceptibile între interior și exterior

0

Trend  2015  – Abundența suprafețelor vitrate generoase aduce natura mai aproape. O astfel de amenajare plusează la capitolul estetic, câtă vreme cadrul intern și cel extern se subscriu aceluiași registru stilistic. Concordanța elementelor decorative creează continuitate între cele două spații.

trend 2015
Foto: PiureImage

Trend 2015 – Panoramă absolută

Uriașe ferestre glisante deschid pe timpul verii drumul spre grădină. La interior livingul este delimitat de dining doar printr-o bibliotecă. Un context in care deschiderea primeaza si natura isi face simtita prezenta in tot timpul anului prin deschiderile uriase ale suprafetelor vitrate abundente.

Citeste si: Adaptarea verandei pentru sezonul rece

Foto: Ego
Foto: Ego

Trend 2015 -Accente artistice

Transformă veranda într-un colț eclectic de inspirație și relaxare, unde o canapea supradimensionată 
(Ego, brand Arketipo) este elementul central. Zidul din cărămidă aparentă vopsit mov este un element ce aparține în mod normal exteriorului, asa ca senzatia inconfundabila a unor momente de ragaz outdoor este sustinuta de prezenta unor detalii de acest gen.

Citeste si: Avantajele si dezavantajele verandei cu geamuri 

Foto: Busnelli
Foto: Busnelli

Trend 2015 – Armonie stilistică

Conturează o amenajare ingenioasă începând demersul decorativ în sens invers. Lasă-te inspirat de fumusețea formelor naturale din jur și mergi pe aceeași linie și atunci când decorezi veranda. Materialele naturale (lemn, piele, piatră) în tonuri calde de pământ au efect garantat, în timp ce o canapea moale și îmbietoare (piumotto08, brand Busnelli) punctează funcționalitatea decorului.

Foto: Busnelli
Foto: Busnelli

Trend 2015 – Minimalism actual

Dacă îți dorești o concordanță perfectă între exterior și interior, folosește aceleași coordonate pentru ambele planuri. Un interior aerisit, conturat pe linii moderne și forme drepte (canapea Chicago, brand Busnelli) va fi pus în valoare de un exterior pe același tipar. Un truc care te va inspira: patternul covorului imită suprafața de pietriș din spațiul exterior.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply