Trend 2015 – Lemnul, evidentiat cu alb, negru si gri

0

Trend 2015 -Dacă ar fi să vorbim despre curentul reîntoarcerii la esențial oglindit în designul interior, atunci acesta s-ar traduce prin dominația duetului alb-negru, pigmentat cu tonuri de gri, și prin abundența lemnului, corect dozat în compoziții de maximă funcționalitate.

Foto: Gervasoni
Foto: Gervasoni

Trend 2015 -Lemnul, valorificat prin contrast

Fundalul alb este suportul ideal pentru o amenajare minimalistă, pigmentată cu accente negre, pentru contrast. În acest context, intervenția lemnului îndulcește impactul puternic al culorilor diametral opuse.

Foto: Minotti
Foto: Minotti

Trend 2015 -Nuanțe de gri jucate și lemn

Mizează pe textură, elemente din lemn și o gamă de tonuri gri, pentru o atmosferă ce amintește de căldura anilor ’60. Patternurile contrastante sau ton pe ton imprimă dinamism, iar lemnul creează un ambient primitor.

Foto: Richard Lampert
Foto: Richard Lampert

Trend 2015 -Magia negrului

Folosirea negrului pentru un perete sau un colț de cameră conferă o notă de dramatism. Pe perete au fost montate rafturi subțiri, pentru a nu distruge impactul estetic. Parchetul în nuanța lemnului natur luminează spațiul, iar ramele ferestrelor și boaseria sunt albe, contrastând cu pereții negri.

Foto: Minotti
Foto: Minotti

Trend 2015 -Atmosferă calmă

Zona de lectură este menținută într-un registru calm. Daybedurile și covorul pufos au fost alese în aceeași nuanță elegantă de gri. Interesantă este alăturarea dintre materiale reci și calde: peretele iese în evidență prin contrastul dintre plăcile ceramice cu aspect industrial și panourile din lemn.

Citeste si : Trend 205 – granite imperceptibile intre exterior si interior 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply