Trend 2012: Albastru si rosu paprika in casa, alb si verde in gradina

0

Previziunile facute de expertii Dulux din Australia indreapta atentia designerilor de interior catre albastru profund si rosu paprika, dar si catre umbrele naturale de la materialele de baza ale mobilei si accesoriilor din casa.

Anul 2012 va sta sub influenta lumii virtuale si a tridimensionalitatii din punct de vedere arhitectural, astfel ca si specialistii australieni au conturat trendul culorilor tot in jurul acestor idei. 
Se merge pe alaturarea a trei-patru nuante pentru a evidentia culorile tari, in special rosu paprika si albastru. In ceea ce priveste paleta de gri si bej, acestea vor fi la moda in spatiile interioare care vor sa inspire calm si relaxare. In plus, tonurile saturate de verde vor fi preferate pentru incaperile de birou in 2012.
Gradina, mai verde ca niciodata
Pentru a scoate si mai mult in evidenta verdele din gradina, expertii sfatuiesc aplicarea unor culori cat mai deschise, apropiate de alb, pentru peretii care inconjoara gradina. Daca pana acum era la moda ca acestia sa fie cat mai intunecati, de la anul se urmareste ca verdele sa fie pus intr-un contrast puternic cu albul inconjurator.

 


Sursa: Architecture and Design
Text: Alexandra Badita 

 

 

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply