Trei idei de Craciun

0

Trei idei de Craciun – Realizari decorative foarte simple care vor înfrumuseța masa de sărbătoare. Le poți pune în practică alături de copilul tău.

 

Trei idei de Craciun

Trei idei de Craciun – Un nou trend

Ce poate fi mai bun decât o prajitură? O prăjitură pe băț. Acest trend capătă tot mai multă amploare în lumea culinară. Uimește-ți invitații!

Rețeta Macarons de vanilie

Ingrediente

❂ 60 g de făină de migdale ❂ 60 g de zahăr pudră ❂ 2 albușuri ❂ 60 g de zahăr tos ❂ 140 ml apă ❂ 10-15 g de colorant alimentar (după preferință)

1. Amestecă făina de migdale cu zahărul pudră și un albuș până obții o compoziție omogenă.

2. Într-o crăticioară, amestecă apa cu zahărul, pune pe foc mic și fierbe 3-4 minute după ce amestecul dă în clocot.

3. Bate cel de-al doilea albuș și toarnă peste el compoziția din crăticioară. Continuă să amesteci până când compoziția ajunge la temperatura de 50°C și devine pufoasă și fină.

4. Toarnă încet și cu grijă în compoziția cu făină de migdale, adaugă colorantul alimentar și omogenizează.

5. Tapetează o tavă cu hârtie de copt. Pune compoziția obținută într-un poș și toarnă în tavă cercuri. 6. Lasă tava 30 de minute, după care pune-o în cuptorul preîncălzit la 135-140°C, pentru 15 minute. Lasă-le să se răcească și aranjează-le în farfurii.

Citește și Crăciun de poveste

 

Trei idei de Craciun 2

Trei idei de Craciun – Figurine din colecția de alune

Vopsea acrilică, lipici, foarfecă, sârmă și un pic de fantezie: iată ingredientele acestei podoabe haioase pentru brad. Pictează alunele, confecționează inele de prindere din sârmă, fă o gaură în coaja alunei, picură lipici în ea și introdu codița inelului de prindere. La final, leagă fundițele și sunt gata de agățat în brad.

Citește și Îngeri din hârtie

 

Trei idei de Craciun 3

Trei idei de Craciun – Origami de Crăciun

Un șervețel banal se transformă în cinci minute într-un accesoriu stilat și elegant al mesei de sărbătoare. Aceste mici detalii fac cina cu adevărat festivă! Măiestrie pură și magia-i gata!

Origami de Crăciun – pas cu pas

Trei idei de Craciun 4

Descoperi mai multe idei în revista Crafty – special Burda Style – o vei putea găsi la punctele de difuzare a presei, până la finalul lunii ianuarie.

Citește și Decorațiuni de Craciun pentru grădină

FOTO: mass-media Julia Guskov/Burda, Sweet Living, ognianmed/Fotolia.com, Legion – Mrdia (2)

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply