Trei gadgeturi pentru casă pe care trebuie să le ai

0

Tehnologia avansează într-un ritm amețitor, iar dispozitivele pentru comunicare și divertisment sunt primele care beneficiază de noi funcții și caracteristici. Astfel, segmentul de gadgeturi a crescut considerabil în ultimii ani, iar ofertele prezentului împart gadgeturile pe diverse categorii în funcție de utilitate, portabilitate, design sau compatibilitate cu alte dispozitive.

Una dintre marile game de gadgeturi care se adresează tuturor utilizatorilor, indiferent de specificul acestora, este categoria de gadgeturi pentru casă. Spre deosebire de dispozitivele clasice sau piesele ornamentale obișnuite, device-urile high-tech pentru casă oferă funcții inteligente și conferă spațiului locuibil un aspect modern și un aer “cool”.

Bec E27 multicolor Wifi

Pentru a realiza utilitatea și libertatea de exprimare pe care o oferă gadgeturile pentru casă, în rândurile de mai jos vei găsi 3 astfel de dispozitive care vor îmbunătăți categoric gradul de confort din locuința ta.

  1. Boxa portabilă Bluetooth cu încărcare wireless telefon. Mulțumită numeroaselor funcții avansate, această boxă este device-ul ideal pentru orice locuință modernă. Puține gadgeturi pot fi numite “all in one”, iar această boxă portabilă oferă chiar tot ce ți-ai putea dori: permite conectarea prin tehnologia Bluetooth și prin cablu jack de 3,5 mm, dispune de slot pentru card microSD, are ceas digital și funcție de radio FM, iar cel mai mare atu pe care îl oferă este încărcarea wireless a dispozitivelor ce permit aceasta. Practic, dacă ții boxa pe noptieră și pui telefonul pe ea înainte de culcare, dimineața vei găsi smartphone-ul încărcat complet. În plus, sunetul clar și puternic pe care îl oferă această boxă wireless rivalizează cu orice device audio din această categorie, așadar este produsul ideal pentru pasionații de muzică.
  2. Bec E27 multicolor Wi-fi. Ți-ai imaginat vreodată cum ar fi dacă ai putea controla în detaliu fiecare lumină din casa ta, astfel încât să poți schimba atmosfera în funcție de activitate sau feeling? Cum ar fi să te uiți la filme romantice împreună cu iubita într-un fundal de lumină caldă, ușor colorată? Cum ar decurge serile de party cu prietenii dacă ai putea proiecta o nuanță puternică de albastru sau verde pe toți pereții camerei? Acest bec cu filet universal E27 permite 16 milioane de posibilități de iluminare (culori și intensitate a luminii) cu o singură atingere a ecranului telefonului. Funcționarea este cât se poate de simplă: descarci aplicația gratuită pe smartphone-ul tău (Android sau iOS) și vei putea controla cu precizie atmosfera din cameră prin schimbarea intensității sau culorii luminii ambientale. Câte gadgeturi pot modifica total ambientul cu o singură atingere de buton?
  3. Veioza LED aromaterapie, 7 culori, difuzor de arome. O parte foarte importantă a atmosferei din orice cameră este reprezentată de aromele aerului. Pe lângă faptul că are un design modern și elimină cu succes mirosul de tabac din orice încăpere, aceasta veioză cu aromaterapie te poate ajuta să creezi un mediu de relaxare sau să readuci magia sărbătorilor de iarnă din copilărie cu ajutorul unei esențe de fursecuri și scorțișoară. Indiferent de atmosfera pe care o preferi, această veioză din categoria de gadgeturi ornamentale și funcționale te va ajuta să îți stimulezi simțurile.
veioza LED aromaterapie 8 culori difuzor arome

Pentru a putea studia o ofertă extrem de variată de gadgeturi pentru casă, vizitează GadgetWorld.ro. Pe lângă posibilitatea comandării online și livrarea rapidă, vei putea beneficia și de reducerile de sezon la majoritatea categoriilor de gadgeturi și cadouri de pe site!

 

 

Sursa: Adserving iAgency.ro

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply