Tot ce trebuie sa stii despre tapet si ceva in plus

0

Afla tot ceea ce trebuie sa stii despre tapet. Vorbim despre tapet, cu lux de amanunte pentru ca tapetul este mereu o foarte buna alegere. Este alegerea ideala in living, in hol, exista variante de tapet perfecte pentru baie si bucatarie si poate sa fie cea mai buna alegere pentru camera copilului.

tapet

Secretul este sa gasesti cea mai buna combinatie intre tapet si restul decorului, sa alegi cu atentie modelul tapetului si, nu in ultimul rand, sa tii cont si de sfaturile noastre.

In ultima perioada tapetul a revenit in tendinte si ne bucura acest fapt, in conditiile in care despre tapet se poate spune ca este cel care imprima unicitate unui interior. Chiar daca a fost catalogat drept reprezentantul decorurilor clasice, tapetul continua sa uimeasca prin modele in combinatii inedite, nuante si imprimeuri care se potrivesc pentru orice tip de amenajare.

Revenirea in actualitate a tapetului se datoreaza, capacitatii de adaptare, dar si faptului ca este o solutie eleganta, dinamica si rafinata pentru oricare din peretii casei. In plus tapetul are o gramada de avantaje care trebuie luate in calcul daca ai indoieli in ceea ce priveste acesta solutie.

Citeste si: Baia tapetată cu ziare?

Despre tapet: avantaje si detalii

♦ Montajul tapetului este facil si foarte rapid.

♦ Aplicarea tapetului nu impune pregatirea peretilor, asa cum se intampla in cazul vopsirii lor.

♦ Schimbarea tapetului este simpla si nu face nici un fel de mizerie.

♦ Intretinerea este usoara, iar rezistenta in timp a tapetului este foarte crescuta

♦ Poti colora si da viata unei camere. Este idicat in camerele in care poeretii au defecte si fisuri.

♦ Daca ai rabdare si alegi tapetul potrivit, acesta se potriveste in orice casa.

♦ Se poate spune ca se potriveste oricarui stil, in functie de materialele folosite sau de imprimeul ales. Si ai de ales intre modele geometrice, flori, frunze, dungi, ornamente abstracte, insertii metalice, aplicatii pretioase etc.

♦ Tapetul nu se umfla, nu putrezeste, nu mucegaieste, ajuta la termo si fonoizolare, este rezistent la loviri/foc/lumina puternica si anumite modele sunt greu inflamabile.

Citeste si: Cu ce combini un perete galben

Cateva detalii in plus despre tapet

Frumusetea tapetului consta in faptul ca se adapteaza oricarui interior. Pentru reusita decorului in cazul in care folosesti tapet nu alege tapet cu modele mari pentru camere de mici. Dimensiunea imprimeului trebuie sa fie mica in camerele mici, si organizata sau liniara pentru camerele mari. Asorteaza tapetul cu restului culorilor din incapere. Abajurul lampadarului trebuie sa fie in nuanta predominanta a tapetului, la fel si covorul si, eventual, perdeaua.

Combina un perete cu tapet cu tei pereti zugraviti. Combinatia este speciala si foarte frumoasa, oferind o imagine complexa, inovativa si moderna.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply