Top 5 corpuri de iluminat eficiente energetic pentru gradina ta!

0

O veche zicala spune ca omul gospodar isi face vara sanie si iarna caruta. Tot iarna, omul gospodar se poate ocupa de amenajarea gradinii, astfel ca, peste cateva luni, sa se bucure de o atmofera primitoare chiar si dupa lasarea serii.

Selectia corpurilor de iluminat pentru gradina trebuie facuta insa cu grija, pentru a alege modele eficiente energetic, care sa nu consume multa energie, dar sa ofere iluminarea potrivita pentru spatiul in care sunt instalate.

Iata care sunt cele mai bune modele din acest punct de vedere:

  1. Proiector Led cu Panou Solar si Senzor de Miscare

Pe primul loc in topul nostru se gaseste proiectorul LED cu panou solar si senzor de miscare pentru ca practic, in afara de pretul de achizitie, nu te va costa nimic. Modelul functioneaza pe baza de incarcare solara si, in plus, intrucat lumineaza doar cand senzorul de miscare detecteaza prezenta cuiva in perimetrul sau, consumul de energie este unul extrem de mic.

  1. Proiectorul LED de la SPIN Electrice

Potrivit pentru iluminat de exterior cat si de interior, ceea ce inseamna ca il vei putea muta si in interiorul garajului, de exemplu, proiectorul cu LED este rezistent la praf si apa, si, in acelasi timp, consumul sau de energie este unul redus. Prin urmare, vei amortiza investitia in mai putin de 1 an, in comparatie cu un corp de iluminat clasic.

  1. Lampa suspendata Viola

Cu un design modern si cool, lampa poate fi usor integrata mai ales in gradinile mai mici unde se doreste crearea unui spatiu intim dar, totodata, vesel si care sa imbie la relaxare. Lampa este compatibila cu multe tipuri de becuri LED, pe care le poti comanda deasemenea de pe www.instalmen.ro, pentru ca la final sa primesti, rapid si usor, un corp de iluminat modern, la un pret mai mult decat competitiv;

  1. Aplica LED de perete

Avand clasa energetica A++, Aplica LED pentru perete cu tipuri diferite de iluminare, poate fi montata cu rapiditate si usurinta chiar de catre tine si se va integra cu usurinta oricare ar fi stilul gradinii sau terasei tale. In plus, iluminarea este realizata uniform si pe o suprafata extinsa, iar, daca vrei sa o muti ulterior, o vei putea monta si in interiorul casei.

  1. Banda LED cu panou solar

Chiar daca nu este un corp de iluminat clasic, banda LED reprezinta o solutie ingenioasa si de efect pentru ca gradina ta sa aiba o atmosfera speciala, dar, in acelasi timp, consumul de energie sa fie … inexistent. Iar asta pentru ca modelul propus de noi are integrat panou solar, ceea ce inseamna ca ziua se va incarca iar noaptea va lumina.

Daca ti-au atras atentia propunerile de corpuri de gradina eficiente energetic, afla ca le poti comanda pe toate de pe www.instalmen.ro, magazinul online care iti ofera oferta complete de produse electrice pentru casa ta, cu peste 2000 de modele diferite pe stoc!

Mai mult, transportul este rapid, in mai putin de 24 ore in Bucuresti si 48 ore in provincie, iar livrarea este gratuita pentru comenzi de peste 200 lei!

 

 

Sursa: Digital Metrics

Sursa foto: Pixabay

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply