Tonuri masculine de albastru

0

O versiune decorativă fresh și minimalistă este pe cât de cool, 
pe atât de apreciată de tineri pentru valoarea ei practică: spațiul aerisit îmbie deopotrivă la studiu și relaxare!

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Ansamblul aparține brandului TAG (Trend Autenticamente Giovane) și este realizat cu finisajele Wood Grigio și Blu Aviazzione.

Decorează camera copi-lu-lui tău plecând de la posibilele variante și com—-binații de albastru și păstrează tonul mininimalist pentru un efect vizual liniștitor, dat de stilul proaspăt al amenajării. Ca bază pentru o astfel de compoziție se poate opta pentru o pardoseală din ceramică ce imită lemnul, aceasta asigurând nu doar un aspect elegant și unitar, ci fiind și foarte ușor de curățat și întreținut. Lemnul în tonuri reci, cu tente gri, este actual și frumos potențat de tonuri de albastru. Păstrează pereții albi, pentru a valorifica spațiul și luminozitatea acestuia.

Fie că optezi pentru nuanțe luminoase de bleu, asortate delicat cu tonuri reci de crem, fie că mergi pe o variantă cu un contrast mai puternic, unde albastrul marin devine partenerul ideal al albului imaculat, decorul își va păstra serenitatea și tenta ludică. O sugestie pentru a oferi căldură în plus unui spațiu preponderent rece este aceea de a folosi textile din abundență, apelând la tehnica stratificării. Poți începe astfel cu o mochetă, peste care să adaugi carpete și traverse cu texturi diferite, marcând zonele tranzitate sau pe cele de interes. Aceeași tehnică poate fi folosită și pentru decorarea patului, într-o manieră șic și degajată. Dispunerea corpurilor de depozitare pe pereți este o variantă bună, oferindu-i tânărului proprietar mai mult spațiu. În plus, amplasarea lor în forme haioase sau geometrice creează dinamism și diversitate.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Biblioteca, brand TAG, este disponibilă prin Innova Interiorism la prețul de 3.283 lei. Deosebit de încăpător, corpul are dimensiunile L 90 x h 225 cm.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Corpul suspendat (L 240 x h 64 cm), cu spații închise de uși compacte și rafturi pentru cărți, este disponibil prin Innova Interiorism la prețul de 5.335 lei.

Foto: Innova Interiorism
Foto: Innova Interiorism

Compoziția face parte din portofoliul brandului TAG (Trend  Autenticamente Giovane), iar finisajele folosite sunt Bianco Neve, Blu Baltico și Tabacco Wood (birou). Produsele pot fi achiziționate prin Innova Interiorism: dulap (l 180 x h 257 cm) – 3.556 lei, pat cu tăblia tapițată cu țesătura Blu Bacio – 2.962 lei, noptieră – 703 lei, ansamblu corpuri suspendate – 5.374 lei.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply