(P) Toamna in gradina ta: pavaje in COMBInatii PASTELLAte

0

Un cântec celebru spune așa: Lasă-mi, toamnă, pomii verzi…

banner articol

Suntem cu toții cuprinși de febra noului anotimp și ne lăsăm învăluiți de culorile minunate ale acestei perioade. Pentru grădina personală, spațiul nostru intim al relaxării și evadării din jungla de beton, aspectul estetic și calitatea primează de fiecare dată, inclusiv atunci când alegem pavajul sau dalele dorite.

Pavajul Semmelrock – cea mai rafinată  îmbinare între eleganță, culoare și durabilitate – este o alegere inspirată pentru orice grădină. Bucură-te de combinațiile inedite ale pavajului Pastella, la o super ofertă: 45 de RON/mp, TVA inclus! Oferta este valabilă până la 31 octombrie, pentru toate culorile din gama de pavaje Pastella combi: bej, gri deschis și teracotă.

pastella

Lasă-te purtată de pasiunea pentru frumos și armonie și alege pavajele rafinate de la Semmelrock, astfel amenajarea grădinii tale se va ridica la nivelul celor mai înalte așteptări. În plus, intensitatea culorii pavajelor Semmelrock se menține în timp, iată încă un motiv care îţi va confirma că ai făcut o alegere inspirată.

Nu mai sta pe gânduri: contactează cel mai apropiat distribuitor Semmelrock și redecorează-ți grădina. Pentru mai multe detalii despre pavajele și produsele Semmelrock, idei de amenajare și lista distribuitorilor, accesează www.semmelrock.ro.

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply