Ținută specială cu două accesorii

0

Deliana Trifa, Arad
Dragă Practic Idei,
Aş vrea întâi să îți mulțumesc pentru premiul din nr. 11 al revistei. Vă scriu din nou despre cum am transformat o rochie într-o ținută specială cu două accesorii.
Poate multe dintre cititoare s-au aflat măcar o dată în viață într-o situație asemănătoare celei în care m-am găsit eu în această vară. Cu doi ani în urmă mi-am achiziționat o rochie care se lega pe sub piept cu un lanț auriu. Nu am apucat să o port decât de vreo două-trei ori şi mi s-a rupt închizătoarea de la lanț. Între timp, ținând rochia în dulap, lanțul s-a oxidat şi nu-l mai puteam folosi. Rochia, fiind tăiată pe sub piept, are o cusătură care nu permite purtarea sa fără un accesoriu în această zonă.

accesorii vestimentare
Foto: Deliana Trifa
Şi, pentru că aveam două evenimente, un botez şi o nuntă, am apelat la două astfel de accesorii – o panglică din comerț (de 4,5 cm în nuanță asortată) – la botez şi un accesoriu metalic, argintiu cu flori şi pietricele – la nuntă. Acesta, spre deosebire de panglică, fiind mai greu, a trebuit fixat, astfel că l-am cusut de rochie folosind o ață de nuanța rochiei. Pornind de la o rochie care inițial părea a nu mai putea fi folosită, au rezultat două ținute deosebite şi eu m-am simțit de fiecare dată elegantă. Sigur că şi celelalte accesorii au fost diferite, sandale, pantofi, cercei. Pentru rochia cu panglică am folosit bijuterii din aur şi sandale negre, în schimb pentru cea cu accesoriu metalic argintiu am folosit şi cercei tot pe argintiu şi sandale negre, dar şi acestea aveau o mică floare argintie.
Astfel, în loc să îmi cumpăr o rochie sau două, cu o investiție minimă – 2 m de panglică, accesoriul îl aveam, am găsit soluția pentru a avea două rochii „noi”. Se apropie noaptea dintre ani, fiecare dintre voi, doamnelor şi domnişoarelor ar vrea să strălucească şi dacă se poate să o facă într-o rochie nouă. Iată cum puteți rezolva această problemă cu bani mai puțini şi cu mai puțină risipă de energie. Nu de puține ori am renunțat să-mi cumpăr haine pentru că pur şi simplu nu reuşeam să găsesc ceva pe gustul meu şi care să se potrivească şi conformației corpului meu. Vă doresc să aveți idei practice care să vă ajute să fiți şi să vă simțiți fermecătoare, nu doar în noaptea de Revelion, ci şi la fiecare eveniment sau ocazie deosebită. Promit să revin cu o scrisoare despre o pasiune de-ale mele, bijuteriile şi despre felul în care am reuşit să mi le organizez, dar până atunci vă urez tuturor „La mulți ani cu sănătate!”
Foto: Deliana Trifa

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply