Ti-ai cumparat apartament nou? Iata ce buget trebuie sa aloci pentru partea electrica

0

produse electrice

Inceputul de an a venit cu o schimbare si esti proprietarul unui apartament nou? Inseamna ca deja iti faci planuri pentru amenajare si, cum e si firesc, trebuie sa incepi cu lucrurile de baza, printre care se numara instalatia electrica, prizele, intrerupatoarele si corpurile de iluminat.

Vrei sa nu te coste mult dar, in acelasi timp, sa fii sigur ca ai cumparat produse de calitate si durabile? Stim noi locul de unde poti comanda gama completa de produse electrice pentru casa ta!

Este vorba despre instalmen.ro, un magazin online cu o oferta completa de produse electrice, care exista in stocul propriu asa ca nu trebuie sa astepti saptamani intregi pentru livrarea comenzii!

Cat te va costa? Cel mai bine este sa faci devizul de produse impreuna cu electricianul tau, insa, in mod normal, potrivit specialistilor instalmen.ro, costul mediu de amenajare al unui apartament de 2 camere nu ar trebui sa depaseasca 1200 lei, acest cost incluzand: cablurile electrice, tabloul si sigurantele, prizele si intrerupatoarele, spoturi LED, precum si alte corpuri de iluminat din categoria LED.

Apropo de tehnologia LED, te sfatuim sa alegi atat surse de iluminat, cat si corpuri de iluminat care sa integreze aceasta tehnologie intrucat vei face importante economii de energie pe termen lung!

Asadar, viziteaza instalmen.ro, selecteaza referintele de pe site impreuna cu electricianul tau si comanda-le apoi ca sa incepeti treaba in apartament cat mai repede!

Sa iti mai spunem ca si transportul comenzii este gratuit la produse peste 200 lei? Da, este adevarat si, in plus, comenzile sunt livrate in doar 24 ore in Bucuresti si in 48 ore in restul tarii!

 

 

Sursa: digital metrics

Sursa: Shutterstock

 

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply