Thomsit sustine promovarea specialistilor in pardoseli

0

In perioada 11 – 13 noiembrie 2009, are loc a treia editie a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli. Evenimentul va avea loc la Bucuresti, in incinta Home Design Mall.

Concursul consta in executarea montajelor din mocheta, covor pvc, linoleum si parchet. In paralel cu acesta se va organiza si o expozitie cu profil de pardoseli. Comisia de arbitraj va fi formata din profesionisti cu experienta din Romania si Austria. Editiile anterioare ale concursului s-au desfasurat la Sibiu (2008), si respectiv la Cluj (2007).

Scopul evenimentului

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli are ca scop premierea si promovarea performantei in domeniu. Anul acesta se vor acorda premii in valoare de 13.000 lei, premiul cel mare consta intr-un cec in valoare de 3.000 lei. Se va acorda si un premiu special in valoare de 300 lei, pentru cea mai buna lucrare din portofoliul participantilor.

Evenimentul este organizat de Asociatia Profesionistilor din Industria Pardoselilor din Lemn (APIPL), cu sprijinul Asociaţiei Europene EAPT P+F (Association to Promote Training in Parquet-laying Skills and Flooring Technology in Europe).

Promotor al competitiei si performantei, Thomsit se implica si in editia din acest an in calitate de sponsor, din dorinta de transforma in traditie aceste evenimente.


Articol EXCLUSIV online
Sursa & foto: Thomsit

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply