Terase cu parfum clasic

0

Iti plac gradinile si terasele decorate in stil clasic? Secretul lor consta intr-un pavaj cu aspect simplu si natural, intr-un mobilier elegant si in accesoriile retro.

Nu conteaza plantele pe care le folosesti, dar ai grija ca aranjamentul sa nu fie tipator.  

Descopera farmecul retro in gradina ta

Inspira-te din designul retro remarcabil al produselor Bradstone, Semmelrock Stein + Design. Produsele propuse revitalizeaza farmecul aparte al gradinilor si oraselor istorice. Poti alege pavajelor de odinioara ce imbina armonios traditia cioplirii pietrei cu tehnologia de ultima ora. 

Aduna culorile si texturile verii

Alege din oferta Bam Boo, pentru terase si gradini, nuante calde, diafane, care sa aduca atmosfera de vacanta.  Vei gasi inclusiv corpuri de iluminat extravagante, modele exotice de hamacuri, mobilier si accesorii de gradina pentru dupa amiezile fierbinti si pentru vacante.

Obiecte de decor  

Daca vrei ceva cu adevarat special pentru terasa ta, poti opta pentru obiectele propuse de Decottera. Vei avea mai mult decat simple ghivece sau obiecte de decor, ci adevarate puncte de atractie: vasele de ceramica vor atrage, cu siguranta, toate privirile pentru ca sunt pictate manual, iar modelele si paleta de culori le stabilesti chiar tu.

 


Articol publicat in revista Casa si Gradina
Foto: Semmelrock Stein+Design

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply