Terasă modernă, în armonie cu exteriorul

0

Ai o terasă închisă care comunică la exterior cu minunatul decor al naturii. Cum abordezi amenajarea? Foarte simplu. Când spunem asta, chiar ne referim la o abordare degajată, neelaborată, pentru ca natura să joace rolul principal.

terasă modernă Rovere Mobili

O terasă modernă, închisă, cu un decor simplu și fermecător. Pardoseala este finisată cu gresie, iar în dreptul zonei de conversații a fost amplasat un covor călduros, pentru a asigura confort deplin.

Tot ce îți rămâne de făcut este să mergi pe un stil modern, neîncărcat, pe linii simple și preponderent pe culori neutre, inspirate din mediul înconjurător. Dacă vorbim de o zonă de conversații, alege o canapea, un fotoliu/taburet sau două, în funcție de spațiul disponibil. Poți combina piese albe sau crem cu unele maro sau bleumarin, de pildă, pentru un strop de dinamism. Dacă simți nevoia de mai multă culoare, accesoriile sunt o variantă la îndemână. Perne decorative, vaze, rame foto sau pleduri colorate, uni sau cu patternuri diverse, pot aduce cu ele energia de care zona ta de relaxare are nevoie. Plasează ici-colo câteva obiecte din împletituri. Acestea vor accentua ideea de naturalețe. Nu este nevoie de nimic mai mult atunci când mediul exterior este prezent în interior prin intermediul unor suprafețe vitrate ample. Spectacolul naturii este unic și trebuie să profităm de el din plin!

terasă modernă scaun blană

Fotoliul Gyros este o piesă de mobilier cu relaxare și confort incluse. Prețul unui model tapițat cu blană de oaie este de 6.785 lei, la Rovere Mobili.

 

Foto: Rovere Mobili

Articol preluat din revista Casa Lux nr. 8/2018

Comentarii Facebook

comentarii

Leave A Reply